E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...
Koja snaga elektromotora .......
ladjaVlajko:
--- Citat: zorter 18, 06, 2009, 12:47:02 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 18, 06, 2009, 12:28:50 posle podne ---
.......
2kw elektricnog je 6hp benzinca
http://www.jamestowndistributors.com/userportal/show_product.do?pid=11643
--- Kraj citata ---
Upravo to i pricam: 6HP ili KS je ustvari 4,5kW, a on to postize sa elektromotorom od 2kW.
--- Kraj citata ---
I jeste i nije.
Snaga je samo sposobnost nekog sistema da izvrši određeni rad, a ova dva sistema imaju potpuno različite karakteristike i taj rad obavljaju na različite načine.
DC motor ima konstantan momenat na skoro svim obrtajima i svoju nazivnu snagu može razviti i na 100 i na 1000 obrtaja. SUS razvija svoju nazivnu snagu (pa time i momenat) samo u relativno uskom opsegu broja obrtaja i to čini tu razliku koja se oseća u pogonu čamca. Dok je SUS-u potrebno da se zajuri i dostigne svoju optimalnu brzinu, čamac pogonjen DC motor prosto jurne iz mesta.
Električni pogon ima potpuno drugu filozofiju i koristi potpuno drugačije elise od vanbrodskih motora. Ove elise mu obezbeđuju veću efikasnost i daju dodatnu prednost u odnosu na SUS.
To naravno ne znači da DC motor od 100W može da goni čamac isto kao i SUS od 4000W. Ni slučajno. Na kraju krajeva, KW je KW a elisi je manje više svejedno odakle dolaze.
Barba:
Cekaj bre Dule, nesto se tu ne uklapa.
Ti imas ideju da energiju dobijenu sagorevanjem benzina u SUS motoru preko generatora na osovini (agregata) skladisis u baterije, a da je onda iz baterija koristis za napajanje elektromotora vezanog za elisu. Tu nesto ne stima. Provericu ti to, ali ja mislim da ta ideja nema smisla. Mislim da ces tako potrositi vise benzina nego da koristis 4T motor nove generacije za klasican pogon.
To bi mozda bilo isplativo ako bi baterije punio iz mreze EPS. Samo pitanje je koliko je i to isplativo s obzirom da bi verovatno bio u crvenoj tarifi.
Prica o peglici na struju ima smisla samo zato sto je maks brzina oko 50 km/h.
Barba:
Dule, ja nisam inzenjer elektrotehnike pa zato posmatram kretanje energije kroz sistem i to meni u ovom trenutku ne pije vodu. Prihvatam da je to mozda zato sto nisam iz te struke. Provericu to u utorak sa profesionalcima, pa javljam njihovo misljenje i probleme koji se mogu ocekivati.
Reci mi samo jel ti na osnovu tabele sa onog linka pretpostavljas da bi motor od 10kw imao iste performanse kao tvoj sadasnji pogon ili je to sigurno tako.
Koliko konja ima ovaj tvoj motor sto trosi 15l/h?
zorter:
Ja sam uveren da je tako kako Dule kaze, samo me buni informacija da ce agregat/generator trositi 1,5L na sat rada. Da li ce motor od 10 HP (7,5kW) moci da pokrece generator od 15kW. U praznom hodu hoce sigurno, ali kad je opterecen, .... tu se bojim da ce imati snage da ga "vrti" punom snagom. Mada je cinjenica i ovo sto Dule kaze za tramvaje. I to je tako. Elektromotori imaju bolji (iskoristiviji) obrtni moment i zato su "bolji" za sve vrste pogona gde god mogu da se upotrebe.
Na kraju krajeva pa i vozovi su odavno presli na elektrovucu iz istih razloga. A i danasnji plovni sistemi, da ne kazem prekookenaski brodovi, koriste ovaj nacin pogona.
Ova dilema je i mene odavno "mucila". Ne samo koja snaga elektromotora je potrebna da pogoni plovilo, vec i uopsteno "da li ima smisla razmisljati o promeni nacina pogona plovila".
Ali zahvaljujuci ovoj nasoj drzavi i nacinu obracuna poreza i takse na upotrebu dobara, ne da nema smisla, vec je velika potreba izvrsiti preinaku i prelazak na elektro pogon.
I ja sam, da budem skroman, te davne 1992-1995. god izvrsio preinaku jednog motocikla (Tomos APN4), tako sto sam skinuo motor jer nisam mogao placati litru goriva 5 DM, a umesto njega ubacio jedan preradjen anlaser, snage 1,2kW, da bih sa njim isao na posao i zavrsavao poslove po gradu. Radijus kretanja mi je bio oko 20 km, sa akumulatorom od 55Ah.
Sve u svemu, cak i da se ne pravi zaliha energije (da se ne kupuju akumulatori za "spremiste" energije), vec da se ima samo jedan za ostale, klasicne potrosace, svetla, radio, TV, kompjuter, frizider........ velika dobit je u hibridnom pogonu.
Prilikom registracije plovila, da je agregat i vece snage od starog pogonskog motora, niko ga nece gledati ni pitati koje je snage. Pogledace samo snagu elektromotora i nju ce upisati u plovidbenu dozvolu, i prema njemu ce naplatiti taksu na upotrebu dobara, a to je vec OGROMNA usteda.
:good: :good: :good:
Barba:
--- Citat: zorter 15, 08, 2010, 13:59:26 posle podne ---Ja sam uveren da je tako kako Dule kaze, samo me buni informacija da ce agregat/generator trositi 1,5L na sat rada. Da li ce motor od 10 HP (7,5kW) moci da pokrece generator od 15kW.
--- Kraj citata ---
Pa upravo to i vidim kao problem, sve ostalo je dokazano u praksi.
Koliko sam video na netu nov Hondin agregat od 5.5kw (rated) trosi vise od galona na sat, pogoni ga jednocilindricni motor od 13HP. Ne razumem se, ali ako dobro shvatam za autonomiju od oko 2h rada motora od 10KW (baterija od 20KWh) trebace oko 15l benzina. Problem je i taj sto je potrosnja struje veca od proizvodnje, pa se moraju praviti pauze za dopunjavanje baterije. Usteda jeste u odnosu na sadasnjih 15l/h, ali je pitanje da li su performanse motora slicne ili je za to potreban jaci elektromotor.
http://www.hondapowerequipment.com/products/modeldetail.aspx?page=modeldetail§ion=P2GG&modelname=EM6500S&modelid=EM6500SX1A
EM6500S Specifications
Engine Honda GX390
Displacement 389cc
AC Output 120/240V 6500W max. (54.1/27.1A) 5500W rated (45.8/22.9A)
Receptacles 20A 125V Duplex (2), 30A 125V Locking Plug, 30A 125/250V Locking Plug
DC Output 12V, 100W (8.3A)
Starting System Recoil, electric
Fuel Tank Capacity 6.6 gal.
Run Time per Tankful 5.3 hrs. @ rated load, 10 hrs. @ 1/2 load
Dimensions (L x W x H) 41.9" x 27.2" x 29.2"
Noise Level 75 dB @ rated load
Dry Weight 227 lbs.
Residential Warranty 3 Years
Commercial Warranty 3 Years
PS. Briggs & Stratton 30207 od 10KW pokrece motor od 18HP, nisam nasao potrosnju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju