Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Eto i mene na vodi - LSI 08.7.2012.

<< < (14/15) > >>

LSI:
A posle podne, prijatelj je dovukao svoj mali gliser do moje marine u Slankamenu i tamo smo ga spustili u vodu. Usledila je kratka vožnja do Titela i nazad.
Pogledajte sledeće snimke pa mi recite - ko je najviše uživao?

LSI:
Ako je vaš odgovor bio: Bambi ili Deki (tako se zovu moji prijatelji) - pogrešili ste.

Pogledajte ovog gospodina za upravljačem:

LSI:
U povratku uživali smo u tihoj Tisi i mirnom Dunavu.
Doživljaj smo zaokružili lepom ribljom čorbom - to je i za mene bila novina.

Od ovog leta našim klubom upravlja nova ekipa i sad u ponudi imamo i sasvim ukusnu riblju čorbu za svega 200 dinara po porciji (verujte mi na reč, jedna porcija je bila sasvim dovoljna za dve osobe).

srsa:
Какав ли ће ти тек бити ужитак кад будеш управљао својом лађом?   a0335  a0335  a0335  А тек кад провозаш директорку?  dodo  dodo  dodo  Добри мој Лазо м хитно на воду, ако ја већ не могу, бар ти уживај.  114  114  114 
А Боже здравља, један од наредних викенда да се видимо уз ту хваљену рибљу чорбу, знаш да сам заљубљеник у исту.  357  357  357  357  357

LSI:
I samo da ne ostanem dužan osnovne informacije:
- čamac: ni "Begej" ni "Elan", stari plastičnjak, verovatno stariji od 30 godina, krpljen, farban ali u plovnom stanju;
- dužina: nešto ispod 4 m, širina oko metar i osamdeset;
- motor: Merkjuri od 20 KS, dvotaktni.

Pri punom gasu uz Tisu smo plovili 16-18 km/h (četiri osobe, ukupno oko 300 kg)
U povratku, uz DUnav, brzina je bila 12 km/h.

Koliko goriva smo potrošili?
O tome niko nije brinuo. Stigli smo bez problema nazad. Znači - bilo je dovoljno.

Eto, toliko o ovom lepom danu.
Žao mi je što nisam video Iku ali imao je opravdanje - bio je na proslavi unukinog prvog rodjendana ali zato mi je rekao da će sačekati naše regataše sutra i da će njih nekoliko ostati u Titelu narednih nekoliko dana...

I to bi bilo to za današnji izveštaj.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju