Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Eto i mene na vodi - LSI 08.7.2012.
LSI:
--- Citat: srsa 03, 08, 2013, 22:01:22 posle podne ---Какав ли ће ти тек бити ужитак кад будеш управљао својом лађом? a0335 a0335 a0335 А тек кад провозаш директорку? dodo dodo dodo Добри мој Лазо м хитно на воду, ако ја већ не могу, бар ти уживај. 114 114 114
А Боже здравља, један од наредних викенда да се видимо уз ту хваљену рибљу чорбу, знаш да сам заљубљеник у исту. 357 357 357 357 357
--- Kraj citata ---
Dobri moj, Srso, uživao sam ja danas i za tebe i za sve ostale koji nisu imali sreće da danas budu na vodi. Ali čuvaj se tog priznanja da "... ne možeš..." Koliko vidim naši drugari postaju osetljivi na takve izjave, pa ako već mene kritikuju, ne moraju i tebe. A ja sam navikao, pa nije ni strašno.
Ako bude malo sreće, moj čamac bi trebalo da bude u vodi do četvrtka (u utorak i sredu, za vraga, imam neke Švabe i biću u Boru sa njima). Možda se i dogodi čudo...
Kad već nisam otišao na regatu, možda odem do Titela i pridružim se našim drugarima...
Ako bude istina i čamac do četvrtka spustim u vodu biće mi drago da podelimo tu čorbu - poziv je otvoren svima koji budu imali vremena.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju