Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Eto i mene na vodi - LSI 08.7.2012.
Slovenac:
uzivaj lazo,zelim vam fenomenalne provode na vodi.
Arsa:
--- Citat: Slovenac 23, 07, 2012, 19:08:25 posle podne ---uzivaj lazo,zelim vam fenomenalne provode na vodi.
--- Kraj citata ---
Slovenac, dokle si ti stigao?
Ajde nemoj da nas držiš u neznanju. sajkaca
Slovenac:
Dragi moj Arso,ako hoces da verujes jos uvek cekam odgovor od carine na zalbu a u medjuvremenu gledajuci papire od carine vidim da penta koju sam planirao za pomocni motor od 40 konja u papirima je zavedena kao cetvorka,tako da sada moramo da radimo dopis da se to ispravi.ima jedna poslovica samo neznam da li je istinita kada te potera maler onda jedna mlada cigancica da razbije taj maler.ako je to istina spreman sam da se zrtvujem.u svakom slucaju cim krenem sa radovima kacim fotografije i trazim savete i znam da ce te posle reci da sam dosadan ali sta cete nasi smo morate da me trpite.
Arsa:
--- Citat: Slovenac 25, 07, 2012, 11:36:19 pre podne ---Dragi moj Arso,ako hoces da verujes jos uvek cekam odgovor od carine na zalbu a u medjuvremenu gledajuci papire od carine vidim da penta koju sam planirao za pomocni motor od 40 konja u papirima je zavedena kao cetvorka,tako da sada moramo da radimo dopis da se to ispravi.ima jedna poslovica samo neznam da li je istinita kada te potera maler onda jedna mlada cigancica da razbije taj maler.ako je to istina spreman sam da se zrtvujem.u svakom slucaju cim krenem sa radovima kacim fotografije i trazim savete i znam da ce te posle reci da sam dosadan ali sta cete nasi smo morate da me trpite.
--- Kraj citata ---
Vidim da si se naoružao strpljenjem. To je i jedino pravo rešenje.
Za ovo drugo ne beri brigu. Čekamo slike (cigančice). Možda je lekovita. lol
Prošli smo mi mnoge Lune. 114
HOGAR:
Ko je reko ''mlada cigancica'' eek roll4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju