Autor Tema: Nekultura i bahatost bumbara sa velikim gliserom sa dve dobre cice na pramcu  (Pročitano 7965 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže broker975fx

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
    • DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
Nekultura i bahatost bumbara sa velikim gliserom sa dve dobre cice na pramcu
« poslato: 05, 07, 2012, 22:16:45 posle podne »
Ovaj smrad od čoveka je naravno samo jedan od mnogih sličnih likova koji se viđaju po Beogradu. Nema ništa protiv gliseraša ali kad lik tri puta u roku od dva minuta prođe kroz marinu 4 Jula u punom gasu a pri tom lik stoji jer mu se pramac toliko podigao da ni ne vidi kuda ide onda samo mogu da mislim da je reč o jako lošem  bezobzirnom i zlom čoveku. Ja stvarno ne znam kada će policija ili neko drugi nešto uraditi po tom pitanju, pre neki dan vučem ponton neki drugi isti takav bavlan pravi tri kruga oko mene i blene, ja mu trubim a on mi maše, ajd to je na plovnom putu ali nije baš uredu ali ovi sa Gogine marine a i sa Marinera i Nautika stvarno su vrlo često za uhapsiti. Brate mili to je tolika količina bahatosti da se to retko kad viđa i na ulici, srećom te nisu svi isti pa sada ovaj moj post osuda za sve, jbg nisam ni stigao da mu vidim registarski broj 

Van mreže espresso

• Veliki Rovac
  • BG-509C
Odg: Nekultura i bahatost bumbara sa velikim gliserom sa dve dobre cice na pramcu
« Odgovor #1 poslato: 05, 07, 2012, 22:38:05 posle podne »
ja sam zato stavio svoj reg. broj u potpis profila. da me lakse nadjete  thumbup
Ne idite utabanim putem. Umesto toga krenite tamo gde puta nema i ostavite trag.

Van mreže deda

• Administrator
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
Odg: Nekultura i bahatost bumbara sa velikim gliserom sa dve dobre cice na pramcu
« Odgovor #2 poslato: 05, 07, 2012, 22:46:19 posle podne »
Ima "gliserasa"i gliserasa !! Zbog ovih prvih su i ovi drugi na losem glasu !! Mislim da moji sa 4.jula moraju da pozovu recnu policiju ! Ukoliko to sutra uradi ja ih zovem pa neka taj gliser vozi ko hoce !!
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
« Odgovor #3 poslato: 05, 07, 2012, 22:47:18 posle podne »
ja sam zato stavio svoj reg. broj u potpis profila. da me lakse nadjete  thumbup

Ma na tebe se ovo ne odnosi i suguran sam da to ne radiš gde nije mesto, zato sam i napisao da srećom nisu svi isti.

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
« Odgovor #4 poslato: 05, 07, 2012, 22:55:59 posle podne »
Ima "gliserasa"i gliserasa !! Zbog ovih prvih su i ovi drugi na losem glasu !! Mislim da moji sa 4.jula moraju da pozovu recnu policiju ! Ukoliko to sutra uradi ja ih zovem pa neka taj gliser vozi ko hoce !!

Treba to probati i videti i prijaviti svakog ko se tako divljački ponaša ili mu fino pokušati objasniti da to nije uredu i iz kojih razloga nije. Mada sam skoro siguran da lik koji toliko mozga nema dobronameran savet bi shvatio kao napad na njegovu ličnost. Brate mili zapamtio sam da mi je Fratelov čamac izgledao kao da će se prevrnuti a ima tu puno užih plovila pa zamisli kako su oni onda izgledali - u ostalom šta ti ja pričam kad si tu svaki dan i sam sve znaš. 

Van mreže Stevan

• Drinski Kratkorepi Peš
  • Beograd
    • berzabiljaka
« Odgovor #5 poslato: 05, 07, 2012, 23:04:37 posle podne »
Da li bi rečna policija odreagovala na prijavu?

Van mreže Bećar

• DrinskoSavski Brčkaroš
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #6 poslato: 05, 07, 2012, 23:37:58 posle podne »
Citat
ali kad lik tri puta u roku od dva minuta prođe kroz marinu 4 Jula u punom gasu a pri tom lik stoji jer mu se pramac toliko podigao da ni ne vidi kuda ide onda samo mogu da mislim da je reč o jako lošem  bezobzirnom i zlom čoveku

Nadam se da će se prepoznati u karikaturi

Van mreže slobodnium

• Dugouhi obalski proždrljivac ( ćevapožder )
  • **
  • www.snowboardsrbija.com
« Odgovor #7 poslato: 06, 07, 2012, 10:21:05 pre podne »
Ja sam zbog takvih nqbqvio profesio alnu pracku sa podupiracem za ruju nisam samo jos smislio sta da koristim kao municiju da li metalne gelere ili kiglice sa nekom kiselibom

Van mreže slobodnium

• Dugouhi obalski proždrljivac ( ćevapožder )
  • **
« Odgovor #8 poslato: 06, 07, 2012, 13:20:26 posle podne »
Nije neznanje pod punim gasom 20m od gradskog kupalishta projuriti 4-5 puta zaredom vec idiotizam ili kako vec to nazvati. Pracku sam samo jednom upotrebio za 9 godina koliko sam tu sa plovilom a nije da nije bilo prilika vec kad uljudno pokazes zamolis da uspori 3 puta kada prolazi a 4 put ti pokaze srednji prst 30gr olova se nashlo pri ruci a on je bas prilazio kada sam ja isprobavao pracku sta cu mu ja.

Van mreže Bećar

• DrinskoSavski Brčkaroš
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #9 poslato: 06, 07, 2012, 17:30:20 posle podne »
Bez brige nismo najgori   

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
« Odgovor #10 poslato: 06, 07, 2012, 19:09:39 posle podne »
Otkud tebi smetaju talasi  sajkaca
Pored mene svaki dan prodje bar 200 glisera pa mi ne smeta. Neko ore, neko plovi lagano, neko i glisira, narocito kada se oseti da ce oluja.
Da nema "gliserasa" i njihovih plovila ja ne znam ko bi uopste plovio. Od 100 plovola koje vidjam na Savi 95 su gliseri. To je postalo normalno. Kao sto na putu imate vise BMW-a od fica.
Svi teze da kupe brze, lepse i udobnije.

Ima bahatih ali ti su bahati i na ulici i na poslu i u prodavnici...
Njih je malo i redovno  su  to pocetnici koji i nisu svesni sta mocni motori mogu.

I nemojte otvarati takve teme. Vec su bljutave.
Ali ako bas zelite te pracke upotrebite ih protiv policije kada Vuk prodje pod punim gasom  lol . Ako imate petlju.
Reci za nekog da je neznalica ... pa to moze da kaze samo vrlo iskusan covek.
Broker.. da ja tebe pitam nesto ali da se ne naljutis. Posto vidim da nisi ni malo tolerantan  lol

Imas profesionalni brod, poceo si da se profesionalno bavis vucom splavova i ostalih plovnih objekata.
Kakvu kvalifikaciju imas za to i ugrozavas li ti nekoga dok to radis. Pitam ovo posto znam da si i u veslanju a i u rukovanju vanbrodskim motorom na malom cunu vrlo tanak po pitanju iskustva i znanja. A osudjujes nekog drugog koji je isto toliko iskusan kao i ti.

Meni talasi ne smetaju uopšte, čak me i taj samo blago zaljuljao ali mi je jako žao kad vidim mali čamac koji izgleda da će se preturiti i kome je većina stvari od čaša i flaša sada izlomljeno. S druge strane verovatno je slomljeno ono što nije bilo na mestu.  A što se tiče drugog dela pitanja to sam nekako znao da ćeš me pitati i u principu si u pravu ali ja polako stičem iskustvo i u tome što trenutno radim nikog ne ugrožavam a prihvatam samo posao koji mogu bezbedno da obavim, zbog toga sam i više stvari odbio nego što sam uradio. U potpunosti imam svest koliko može biti opasno i nebezbedno i da mnogo toga što izgleda lako može da se pretvori jako brzo u karambol, zato sam i na minimalu sa poslom a i rećiću ti da su na zadnjem poslu samnom bila čak dva prava penzionisana kapetana, tako da mi je barem posada bila više nego iskusna jh

A što se čuna tiče ne znam da li si mi video da divljam i da na taj način nekog ugrožavam, priznajem veslanje nisam puno vežbao ali sa čunom sam se sada srodio.
 114

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
    • http://www.alojasailing.com/
  • Brod tip: Bar Harbor Cruiser
  • Marina: NK"Moja ladja Brcko"
  • Veličina: 8m
« Odgovor #11 poslato: 07, 07, 2012, 21:04:54 posle podne »
Standardna oprema na deplasmancu + stakleni klikeri + beckup utoka = mirna plovidba Savom
Vepar je vepar, čak i kad mu kažu da je svinja.

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
« Odgovor #12 poslato: 07, 07, 2012, 21:08:12 posle podne »
 ha ha ha
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #13 poslato: 07, 07, 2012, 21:18:34 posle podne »
Pa sta da ti kazem ? Prosla subota , domacin kupio nov gliser . Na plovilu barem8 komada od po 100+ kg . Navalio da izglisira po svaku cijenu a bas i nema mnogo hrabrosti da stisne gas. I tako 7-8 krugova oko mene i jos nekih camaca i brodica. Sve familije sa djecom koja se kupaju plus vrijem rucku . Bio je regularno upozoren barem nekoliko puta . E onda .... kineski klikeri i zelkot , ma milina jedna a zvoni kad pogodis . Poslije dva klikera sestoperca expresno izlazi na plovni put i ...ah da tad je izglisirao . ffff Naravno na pomen mog zenskog roditelja vidio je buck up spravu i svi mirni i veseli nastavismo kupanje . Treba ponekad na ljude uticati edukativno , Sad zna da moze da izglisira i gdje se to radi . Glisiraj te , vozite skijase , ronite ama skacite iz vode ako vam je drago ali ne na ustrb drugih ljudi
 Bjese neki domaci film u kome kazu ...ima ljudi koji nista ne razumiju dok ne dobiju samar ...

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
« Odgovor #14 poslato: 07, 07, 2012, 21:31:09 posle podne »
HAHAHAHAH...znas kako sad ide odgovor , djete si sa asvalta... odi pa glisiraj