E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Koji motor 25 ili 30 ks? Koji proizvodjac? Kolika je potrosnja?
Marko ARGER YACHT:
Da da tomos 18 koji na elisi ima 15 ks a trosi 1.5 lit manje od tvog Johnsona.
Sale ajde molim te ovih dana testiraj Johnsona jako mi je bitno i veoma HITNO!
Hvala ti u napred. pozzzz
p.s. Saljem ti mail sutra nikako da stignem da uzmem slike iz firme.
Marko ARGER YACHT:
Opet vi sta je bolje 2t ili 4 t . Svako bre ima svoje ubedjenje i to je to. JA SAM TRAZIO POMOC ZA SKROZ DESETU STVAR!
Darkobp:
Ja sam imao Evinrude60 2t 2cilindra star 30god sa nemackog vojnog otpada donesen,radi kao zmaj,motor kao kamionski,al kad ga raspalis po gasu na crevu od rezervara pumpicu doduse malu od pente skupi od vakuma koliko benzina vuce,i tad sam rekao jeb'o ti to ja ovo para za voziti nemam,obradovao sam se kad mu crkla radilica pa prodat za delove :heat: :lol:
Od tad sam rekao nikad vise takve masine 2t pa jos americki zderaci goriva pa jos kao biblija stari... Pa ko voli nek izvoli :good:
Razumem i tvoj problem da su 4t preteski i papreno skupi a polovnih bas nesto i nema a ponarocito jeftinih i da nikada neces potrositi benzina toliko za razliku u ceni na takvom camcu za povremenu zajebaciju,tako da o ovome nevredi raspravljti,nadji neki dobar motor nevezano od proizvodjaca jer su sve to stvari ukusa i ko koji voli a svako svog konja hvali...kaci ga na krmu i pici na vodu :good: :beach:
Marko ARGER YACHT:
Hvala na savetu :drinks:
sLLayer:
--- Citat: budens72 15, 06, 2009, 21:09:05 posle podne ---Imam Yamahu 30 ks autolube,stara dvadesetak godina ,tri cilindra i pod punim gasom troši oko 11.5 litara na sat
--- Kraj citata ---
da nije to malo puno? moj evinrude star 25 godina trosi pod punim gaspom 10l-11l
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju