E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Pranje plastičnih tankova za vodu
LSI:
Ne čitaju oni tekstove nanašem forumu nego su isti tekst poslali svima nama koji smo u poslednje vreme kupili nešto od njih.
Mene je samo mrzelo da prevodim čitav tekst ali sam zato dao linkove za slučaj da nekog zanimaju sredstva za pranje i dezinfekciju sistema za vodu.
IKA:
Dakle mi koji neznamo da čitamo engleski,i dalje ćemo sčetkom i krpom.
Kad već čitaju nek i pišu srpski umnik 55555
LSI:
--- Citat: IKA 09, 08, 2012, 21:30:36 posle podne ---Dakle mi koji neznamo da čitamo engleski,i dalje ćemo sčetkom i krpom.
--- Kraj citata ---
Dobro, de. Ne budite odmah na kraj srca. Evo u najkraćem šta piše na onim linkovima koje sam dao:
1. Yachticon - PURA TANK Average rating: 5/5
PURA TANK is ideal for cleaning and disinfection of water tanks. It kills bacteria and algae. The content of 500 ml is enough for tank sizes of about 200 liters. Time of residence: at least 10 hours.
PURA TANK je idealan za čišćenje i dezinfekciju tankova za vodu. Ubija bakterije i alge. Sadržaj pakovanja od 500 ml dovoljan je za tank do 200 litara. Potrebno vreme zadržavanja: najmanje 10 sati.
2. Yachticon - AQUA CLEAN without Chlorine Average rating: 5/5
AQUA CLEAN is suitable for disinfection and freshness of drinking and portable water. Contact time: 2 hours. After two hours the water is free of bacteria and germs. It conserves drinking and potable water for up to six months. Free of chlorine or chemicals, neutral in odour and taste. AQUA CLEAN is available in liquid form, as tablets and in powder form. Not suitable for aluminum tanks.
AQUA CLEAN je pogodan za dezinfekciju i osvežavanje vode za piće. Vreme potrebno za delovanje: 2 sata. Nakon dva sata u vodi više nema bakterija i mikroba. Štiti pijaću vodu do šest meseci. Ne sadrži hlor ili druge hemikalije, neutralnog je ukusa i bez boje. AQUA CLEAN je raspoloživ u obliku tečnosti, tableta i praha. Nije pogodan za održavanje vode u tankovima od aluinijuma.
Za ono što je Kapetan dao - neka sam i prevede.
Kapetan:
@LSI naravno , samo sam se salio :)
--- Citat: IKA 09, 08, 2012, 21:30:36 posle podne ---Dakle mi koji neznamo da čitamo engleski,i dalje ćemo sčetkom i krpom.
--- Kraj citata ---
Iko ta tri sredstva na slikama jedan za drugim i to je to ...
CLEAN A TANK pere i uklanja kamenac iz rezervoara i cevi
PURA TANK vrsi dezinfekciju , sa koncentrovanim kiseonikom ubija bakterije i alge
AQUA CLEAN za dva sata pobija sve bakterije i voda ostaje takva 6 meseci cista i sveza za pice..
zoki novus:
a koliko to kosta?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju