E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Pranje plastičnih tankova za vodu
broker975fx:
Sredio sam konačno sistem za čistu vodu, napunio nekih 400l vode i sada ta ista voda sipana pre 10 dana smrdi na rasol. Nije mi jasno kako, tank se nije osećao dok je bio prazan, sad moram da izbacim vodu i smislim način kako da operem tank, meni jedino pada na pamet neko sirće ili soda bikarbona jel ima neko ideju kako da se rešim tog divnog mirisa sha
Stevan:
Galenika proizvodi Galisept to su granule hlora koje upravo sluze za te stvari http://www.galenika.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=915&Itemid=826&idpar=45 pre kupovine pogledaj uputstvo koje ide uz preparat jer mislim da je i pakovanje od 100g dovoljno da nekoliko puta dezinfekuješ rezervoar.
zoki novus:
Dzaba ti sve ako ne izvadis kupus...
milva2:
brokeru, ja moj veliki tank (120l) a i manje, svake godine pred sezonu perem sa sirćetom (a i čistim od peska na dnu), ostavim jedan dan da se osuši, i onda punim. To radim zadnjih desetak godina, i nisam imao problema.
Taj Galenikin preparat je za dezinfekciju vode u bazenima, ali ti moraš prvo da nadješ uzrok tog zagadjenja, pa potom da čistiš. To što si ti opisao nije baš uobičajeno, mora da imaš nešto što ti zagadjuje sistem. Idi korak po korak i eliminiši elemente, pa ćeš sigurno otkriti gde je problem. Srećno thumbup
HOGAR:
Brokeru,pojasni termin ''cista voda'',jel za pijenje il za plaknavanje sha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju