Pozdrav svima,
Moje ime je Nikola, i na ovom forumu predstavljaću odred izviđača kojeg sam trenutno načelnik. Naš odred postoji još od davne 1953 godine... Kroz istoriju smo, kao i sve ostale organizacije, prolazili uspone i padove. Naše zadnje uporište je Marina Dorćol. Tu smo (dok sam počinjao sa izviđačima) imali prostorije koje smo dobili od PIM-a. Nakon toga marina je kupljena od stranih investitora i mi više prostorije na vodi nemamo.
Ostali su nam kanui,

metalni i gumeni čamci. Već dve godine imamo veliki uspon sa brojem članova, sa time i potreba da našu "flotilu" remontujemo. Potrošili smo dobrih par nedelja da od rđavog čamca od 6+ metara napravimo našu malu, ali sa ponosom nazvanu, LAĐU.
slike su u prilogu
Elem, motore smo poslali na remont, i biće sređeni ubrzo. Za sada nam problem pravi registracija, jer je čamac registrovan odavno, tako da se mora ponovo uvoditi u registar. Da ne pričam o tome što mi, kao udruženje građana, nemamo olakšice pri registraciji, već je cena SKUPLJA nego registracija na privatno lice... No, šta je, tu je. Idemo dalje, naćićemo sredstva i učiti novu decu lepoti života na reci i pored nje.
Na ovaj forum sam se prijavio kako bih video neke savete, cake i pitao nešto što mi je nejasno. Ja sam mašinski tehničar (ako Bog da biću i diplomirani inžinjer mašinstva) ali se bavim računarima, i mašinstvo znam kolko tolko. Ali imam volje da učim i da radim!
Toliko o nama i meni