Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Sa camcem u grcku!! DA ili NE??

<< < (10/20) > >>

ANASTASIA II:
A što si baš zapeo za Sitoniju!!!???
Najneatraktivnija regija u Grčkoj za nautički turizam. Gadjaj Severne Sporade ili u Jonskom Moru Itaku, Paxos, Antipaxos.Lefkada lepa samo na razglednici.
I upamti jednu stvar, sve to što Grci opevaju i dižu u nebesa slobodno batali.
Ima mnogo lepih i nepoznatih mests.
Biti Grk nije nacionalnost, to je PROFESIJA.

Srecko Sojic:
Biti Grk nije nacionalnost, to je PROFESIJA. hahahahaha dobar dobar!

Sitonija cisto iz razloga sto sam prvi put u ovoj prici pa mi se cini bezbjednije i blize ako se bilo sta desi. znam da ces reci da je udaljenost od sitonije do sporada manja nego od sitonije do kuce ali ipak....ne znam ni sam, tako sam se nesto orjentisao.

lako je vama starim morskim vucima.... cap

ANASTASIA II:
Ama Sporadi su ti penzionerska stvar ali su sigurni i prelepi. Toliko lepih, zaklonjenih uvala. Vetar nije nešto posebno mada ume da dune. Ja kratim tek preko 28 knts.

Mornar u kanalu:
Поздрав свима , хтео би да вучем микраћа у Грчку па ме интересује колико се плаћа путарина на појединим деоницама . Рецимо ако је за ауто 2,4€ колико би било са приколицом и једрилицом на тој рампи ?

LSI:

--- Citat: Mornar u kanalu  19, 05, 2016, 23:28:14 posle podne ---Поздрав свима , хтео би да вучем микраћа у Грчку па ме интересује колико се плаћа путарина на појединим деоницама . Рецимо ако је за ауто 2,4€ колико би било са приколицом и једрилицом на тој рампи ?

--- Kraj citata ---

Линк који достављам, даје одговор на постављено питање. Цене су из прошле године али, колико знам, још су важеће. Има најава да ће путарина да поскупи овог лета али то још није потврђено.

Ево линка: http://www.mojagrcka.com/putarine-grcke-cene-za-2015/

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju