Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sa camcem u grcku!! DA ili NE??
neptun:
dobar je peljar, ali na mestima koja nisu nauticki razvijena kao sto je sitonija i nema bas nesto mnogo informacija.
ja se lepo pripremim pre no sto krenem. imam i peljar, ali skupim jos informacija. i opet se desi da se prevaris
ANASTASIA II:
http://www.delius-klasing.de/buecher/Griechische+Küsten.2174.html
Evo ga,to je taj.
Srecko Sojic:
32 funte u engleskoj ovaj za grcku, anastasia II, da li ima dovoljno podataka o sitoniji?
narucio sam njihovu nauticku kartu sitonije. 19 funti. vidio sam prikaz, ima takodje sve od dubine, prolaza, marina, gdje ima gorivo, sidrista itd itd...trebalo bi biti dovoljno za prvi put eek
Kapetan:
kad stigne karta zovi da dodjem da je scaniram pa da umnozimo u A0 Formatu
Srecko Sojic:
nema problema samo ce da potraje jer necu prije novembra na nase prostore ali u svakom slucaju cu se javiti pa da to podijelimo ovde
nasao sam neke peljare u holandiji ali su takodje knjige od 400 strana koje kostaju 30-40eur a o sitoniji ima mozda 10tak stranica. ne znam da li se isplati. pogledacu da li ova karta moze da mi zavrsi posao za prvo putovanje i plutanje uz obalu da ne uzimam dzaba peljare.
zna li neko kakva je obaveza sto se tice komunikacije? imam neke motorole koje bi trebao da odnesem negdje na kodiranje, cisto da imam za svaki slucaj....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju