Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Sa camcem u grcku!! DA ili NE??
neptun:
Do 7,1m sve se vodi kao camac, pa nista ne treba vise. Proverio sam to
Srecko Sojic:
eto vidis, nekad je bolje biti "kraci" ffff
danas sam razgovarao sa grkom iz soluna koji radi sa mnom. uglavnom je potvrdio sve navode ovde. lokalni nauticari i camdzije su prijateljski raspolozeni pogotovo prema nama jer znaju da ce da padne neka ljuta ili hladno pivo i zele da pomognu. takodje mi je rekao da se treba cuvati onih koncesionara jer se prave ludi da ne govore engleski pa posle dodju da naplate.
sta rekoste za obaveznu opremu?
gdje se javlja u policiju i ima li je u ovim manjim mjestima? obicna ili coastguard?
ANASTASIA II:
Bre prijatelju, jel ti mislis da putujes ili da se do besvesti dopisujes i sekiras. Zakaci bre to sto imas za auto,i odvuci u Grcku , spusti u vodu gde nadjes zgodno mesto i radi sta hoces. Ma niko te nece nista pitati. Uzmi samo pre no krenes registruj i osiguraj plovilo.
Od opreme ponesi to sto smatras da treba i cao.
als bi ti najbolje bilo da kupio PELJAR Grcke. Tu ti je sve opisano sto tebe zanima.
Samo nemoj da me pitas gde PELJAR da kupis.
neptun:
Nemoj da ides u policiju. Nema potreba.
Jedino na sitoniji nije bas za gorivo kao dole juznije. Mozda ces morati malo da nosis kante, napuni se dobro tamo gde spustis brod, dok ti je jos auto blizu. u nikiti marini i marmarisu verovatno ima na molu, al po manjim mestima nema
Srecko Sojic:
razumio k5
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju