Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Arsine pripreme za Djerdap

<< < (13/21) > >>

mossi:
Sve čestitke na plovidbi!

hi 114

P.S. Birajte za sidrišta Dunavce, a ne mesta uz čarde i termoelektrane.  stri
       Arso fataj beleške o smudjolovu, kažu caka je momenat kad Dunav poteče tj kad puste vodu.
       Sve spremiš, sediš pijuckaš špricer i bacaš grančicu u Dunav, pa kad vidiš da je krenula voda ... tu onda kreni sa muvanjem.  thumbup
       Kažu da nije svejedno ni koji keder koristiš, a nekad više voli kedera bey krljušti!  6589
       Probaj sve, pitaj meštane, počasti ako treba.  ha ha ha
       Da se ne patim dvaput.  stri stri stri

Još jedan veliki pozdrav!  hi kgk

Zoran:

Mossi zvani nemilosrdni.
                 Pa nije sve u pecanju.Arsa je posao sa Vesnom,i najvaznija stvar mu je bila
da joj ugodi,sto je mislim i uspeo.Dok u mesec udje slovo R malo ce se vise posvetiti pe-
canju. sail

slobodnium:

u Ramu u onom velikom restoranu spremaju dobro kechige ;)
a za smudja ;) mislim ipak da je bolje na parche bar onaj potez od kazana do kladova ;)

Arsa:

--- Citat: Dule  03, 07, 2012, 12:21:40 posle podne ---Gde su utisci iz Lepenskog vira?
Sa Ramske tvrdjave, Golupca, Milanovca, Porecke reke...
Niste valjda samo kafane obilazili  sajkaca

--- Kraj citata ---

Čekaj bre Dule, nismo na trke pošli.  j1

A u kafanu mi ne diraj. sajkaca

Arsa:
Kao što rekoh, iskrcali smo se kod Gospođinog vira obišli smo etno selo, i samo nalazište Lepenski vir koje sada izgleda onako, svetski. Putanja do arheološkog nalazišta počinje od etno sela  i sve u svemu lepo je, ali nema mnogo posetilaca. I sama cena utiče na posetu. Da bi obišli nalazište treba da platite 400 dinara po osobi.

Obzirom na ono što se nudi, a nudi se u glavnom ovo sa slike, mislim da je malo mnogo.

Poseta etno selu se ne naplaćuje.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju