Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Arsine pripreme za Djerdap

<< < (14/21) > >>

Arsa:
Od etno sela lepom stazicom se dolazi do Arheološkog nalazišta o kome sam pričao.

poljo:
U al su ga picnuli u ovih par godina , svaka cast

Arsa:

--- Citat: poljo  03, 07, 2012, 15:00:13 posle podne ---U al su ga picnuli u ovih par godina , svaka cast

--- Kraj citata ---

Jesu Poljo a mislim i da je stvarno trebalo. Jedino mi malo bode oči materijal od koga je sve napravljeno. Mislim da malo odudara od okoline, ali da ne sitničarim. Da je lepo, jeste.  6589

Zaboravih da napomenem da sam, sa rumunske strane Dunava kod Golupca uočio neka nova velika drvca koja rastu po vrhovima njihovih bregova.

Hbga, znamo mi šta je to al gi još nema kod nas.  roll4

Arsa:
Hajde da kažem da se i sa naše strane Dunava obala polako menja.

U glavnom niču vikendice i ribarske naseobine raznih tipova.

Na pojedinim stenovitim mestima gde nema prilaza sa obale nema šanse da se priđe uz obalu.

Ribarskih mreža ima na sve strane.  taz

Arsa:
Na slici se vidi kako smo bili usidreni. Kad smo nakon posete Lepenskom viru došli na brod, Veca je poželela da se osveži u Dunavu.

Uprkos mojim upozorenjima da je Dunav tu brz ona me nije poslušala i preko platforme i merdevina se spustila u vodu.

U momentu kada je pustila merdevine, Dunav je odvukao jedno 4-5 metara. Sva je sreća da je naš mališan od čamca bio vezan malo duže no obično. Veca se kao mačka uhvatila za njega i jedva ga je pustila kad sam je dovukao do platforme broda.

Što je posle zavolela ovaj čun za koga je pričala da je ružan i nikakav, nije mi jasno.

Svejedno, mi odosmo dalje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju