Nautika opšta... > Galerija - Gallery

Arsine pripreme za Djerdap

<< < (12/21) > >>

HOGAR:
Super,nema sta,nego,jel to Janez zaboraveo i jedra da ponese  ha,a bas lep vetar bese  sajkaca

Arsa:
Da ne zaboravim da nas je i na Srebrnom jezeru dočekala muzika sa broda-restorana blizu marine. Muzika je slična onoj iz Kostolca (mrtva trka), ali je ovde pevala pevačica koja je svoje nedostatke na muzičkom polju izgleda nadoknadjivala nekim drugim atributima. Nisam video, ali se iz njenih komentara moglo naslutiti. Sva sreća, ni to nije dugo trajalo pošto su otišli stari i novi direktor koji su proslavljali primopredaju dužnosti, pa nastade blagoslovena tišina.

Četvrtak, 21.06.2012. godine.

Ceo dan je iskorišćen za brčkanje po Srebrnom jezeru i vodi sa dunavske strane (pored broda).

Kako je lepo kada ne morate da nosite vodu za popunu tankova pošto je Veca skoro ispraznila rezervoar tehničke vode. Stalno je nešto prala, brisala umivala... Ja se nisam bunio.  lol

Predveče sam nahvatao neke kedere i probao da pecam smuđa ačli nisam imao sreće. Totalno su me ignorisali.  no125

Nema veze, i onako sam imao druga posla. Naime Veca je prilično izgorela kupajući se pa smo onda otišli peške do Velikog Gradišta i kupili Šaljićev Jomelop-E koji se izvanredno pokazao.

U gradištu smo (kakva slučajnost), sreli i Zorana pa smo onda obišli neke znamenitosti, čitaj kafane, u Gradištu i kasno u noć došli u marinu.

Zoran ostaje u marini da čeka svoju bolju polovinu (Bilju), a mi smo planirali da po buđenju lagano krenemo nizvodno.

I tako je i bilo.

Petak, 22.06.2012.godine

Isplovili smo iz marine. Uz put, ostavismo Janeza u Gradištu. Posle. Klaj, klaj, prođosmo Golubac gde smo se snabdeli gorivom, Golubačku tvrđavu...

Arsa:
Rešismo da obiđemo i Lepenski vir.

Da bi to uradili, iskrcali smo se kod Gospođinog vira. U blizini je etno selo, zatim veliko zdanje Lepenskog vira (i jedno i drugo su bili prazni), a na putu je kafana koja je bila puna.   357 flasica upavusi

zoki novus:

--- Citat: LSI  03, 07, 2012, 07:12:31 pre podne ---Eh, Arso, tako lepe fotografije a ništa ne vrede!
Kako da ih snimim kod mene i pustim na ekran sa onim datumima i vremenom?
A tako su lepe...

--- Kraj citata ---

Pa lako druze lazo!
Imas camac, imas fotoaparat, zaplovis i snimas koliko ti volja...

LSI:

--- Citat: zoki novus  03, 07, 2012, 08:48:19 pre podne ---
--- Citat: LSI  03, 07, 2012, 07:12:31 pre podne ---Eh, Arso, tako lepe fotografije a ništa ne vrede!
Kako da ih snimim kod mene i pustim na ekran sa onim datumima i vremenom?
A tako su lepe...

--- Kraj citata ---

Pa lako druze lazo!
Imas camac, imas fotoaparat, zaplovis i snimas koliko ti volja...

--- Kraj citata ---

E, moj prijatelju, kao da nisi čuo onu pesmmu: "Al kofa je bušna, je bušna, o majstore moj!"

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju