Dobrodošao! 
Napiši koji red o iskustvima sa tim čamcem. Kako ide sa tim Mercurijem, i koliko troši?
Iskustva su podeljena, posto je sve matoro, motor je recimo 87-88, stalno se nesto desava, al to valjda sve i cini zanimljivim. Camac ima fenomenalno korito, tako da sa ovim motorom izvlaci skoro 60 kmh na punom, a na 3500 obrtaja ide blizu 40... Potrosnju jos ne znam tacno, ali znam da svaki put sipam 26 litara, bez preskoka :) Doduse, jos je hladno za kupanje, pa se vozimo tamo vamo iz dosade, ali mislim da je potrosnja oko 1l na 2km, sto je otprilike isto koliko mi je trosio i tomos 10 na metalnoj siklji od 6m.
Camac je skoro 6m dugacak i nesto preko 2 sirok, ima lepu kabinu, a u zadnjem delu moze da se smesti 4-5 ljudi konforno plus dvoje na pramcu npr...
Dogodine planiram da ga uradim kako valja, nov enterijer, nova 'soferka', nova tenda, bitve i ostale sitnice... A motor bogami moram videti, jer kad vec pitate, camac je placen 5700e, a neka pristojna yamaha od 80-90 konja polovna kosta toliko, pa cemo videti sta cemo sa svim tim.
Ako nekog zanima jos nesto, pitajte slobodno :)