Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Skiper kurs
poljo:
E ta Croatija a sad vidim i CG i jesu problem. Za Tursku i Italiju zanam da moze nasa (a i Vasa) plava dozvola do 15 m broda. ccc opet su ovi bivsi nasi veci papa od pape. Mozel neko da to provjeri za mene ??? Ako pozovem direktno znam sigurno da ce reci da je sve super i da vazi i na mjesecu njihova dozvola a da li je to tacno e ...Nisam rad da me neko zeza i pravi probleme kad bi ja da se odmaram.
espresso:
--- Citat: Zole 30, 05, 2012, 21:51:20 posle podne ---Poljo, treba dobro da razmisliš šta ti treba sa tim što drugi nude. Sledeće pitanje : gde je priznata ta dozvola? Nije isto da li ćeš voziti
svoj brod ili koristiti čarter ko zna gde. Lično poznajem par odličnih skipera koji imaju tu dozvolu do 100 brt ali nisu je sigurno stekli tako
što su slušali 60 časova,imali jedan dan praktično i 3 godine posedovali umč!!! Glupo je.
--- Kraj citata ---
e to je sustina thumbup thumbup thumbup
papir ti treba zbog administracije i osiguranja a najvaznije je vreme provedeno u plovidbi i iskustvo koje ne stices na kursu
espresso:
--- Citat: sloba 30, 05, 2012, 22:48:18 posle podne ---Koliko ja znam, MSC radi sa ovlašćenjem ministarstva odnosno Kapetanije.
100BRT licenca koju dobijete preko njih je validna svuda, za razliku od starih kurseva i potvrda koje je davao MSC dok nije dobio ovlašćenje od ministarstva. Kod njih je samo obuka, polaže se u Kapetaniji.
Plavu dozvolu UMČ Crnogorci više ne priznaju, možete imati problema. Hoće da progledaju kroz prste, ali traže ili naš ili njihov yacht master (100BRT). Za njihov YM treba da imate UMČ bar tri godine, ALI NJIHOV UMČ!!! Naš UMČ ne priznaju ni u tom slučaju.
Pre dve nedelje sam vozio od Bara do Dubrovnika, u Baru su mi u Kapetaniji rekli da više ne priznaju naš UMČ. Na sreću, progledali su mi kroz prste. Problem može da napravi policija ako vas kontrolišu u plovidbi.
Kao i sve ostalo kod nas i u CG, može ovako, može onako. Propisi su jasni ali je moguče malo se izvući, ako imate sreće.
U Hrvatskoj samo pitaju imate li dozvolu, drugo ništa ne proveravaju.
--- Kraj citata ---
ozbiljne charter kompanije u hrvatskoj i drugde itekako pitaju za dozvolu. ima i onih kojima je vazno samo da prodaju sto vise nedelja pa postavljaju manje pitanja.
u problemu se mozete naci ukoliko izazovete nekakvu nesrecu ili ste ucesnik u istoj jer su osiguranja ta koja koja vrlo rigorozno kontrolisu sve papire i moze se desiti da stetu morate nadoknaditi sami ukoliko vam dozvole nisu priznate i odgovarajuce.
sloba:
Čarteraši pitaju i ne pitaju.
Ja imam svoj brod pa me nisu pitali.
Ako napraviš neki problem, onda si nadrljao, a to je suština: uvek po pravilima jer đavo dođe po svoje.
I nikad ne znaš da li će neki nadobudni policajac da vežba na tebi.
Kapetan:
postoji par skola u srbiji koje daju bruto 100 tona... more ne morate ni videti a dobicete dozvolu .... toliko o kvalitetu tih dozvola, to nije moje misljenje nego i misljenje grka i hrvata koji ZVANICNO NE PRIZNAJU nase dozvole ali u zavisnosti od situacije gledaju kroz prste ....
ako zelitre da naucite da plovite ili jedrite onda su vam ovo opcije (diplome su interno skolske nisu medjunarodne)
1 JK Lamar - obuku je proslo par nas i mogu reci da je sasvim ok ... sastoji se iz skole i prakticnog dela na moru
2 Vega Sailing - nisam prosao ovu obuku ali znam Dekija (korisnik kod nas VEGA) i mislim da je i ta obuka kvalitetna
...
ono sto je moj plan da ove ili sledece godine odem do Grcke i polazem za RYA Offshore (Royal Yachting Association) , ta dozvola se priznaju SVUDA u svetu... cena je 180 funti plus troskovi instruktora koji dolazi iz engleske (deli se na vise kandidata koji polazu) praktican test traje 12 sati ...
e sad uporedite cene i kvalitet RYA-e i MSC-a ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju