Poštovani forumaši,
Već duže vreme pratim ovaj forum i dosta toga sam naučio i pročitao. Skidam kapu svima na pozitivnim i negativnim komentarima iz kojih se zaista može svašta pročitati i naučiti... Ekstremno su interesantne regate i plovidbe i vaši utisci sa istih...
Izuzetno mi je drago što sam postao član ovog foruma i što ćemo se u narednom periodu družiti i uživati na vodi.
Pre mesec dana sam pazario Kameničanku i za sada ostvario svoj san o kupovini kabinaša

, videćemo kako će se ponašati i kakav će biti doživljaj plovidbe sa relativno uskim, a dugačkim brodićem...
Plan je da se u narednih desetak dana spusti u Belegišu i da odmah zaletim jednu malu turu od Belegiša do Novog Sada, a izmedju ćemo malo da zalutamo u Tisu... U toku Jula i Avgusta planiram da pored Dunava, plovim Tisom i Tamišom...
Utiske sa prve plovidbe ću podeliti sa Vama, a ako neko bude u blizini biće mi čast i zadovoljstvo da overimo spuštanje u Dunav sa izuzetno dobrim rozeom iz Sremskih Karlovaca...
Javljam se kad budem imao zakucan termin za spuštanje pa se, ako bog da vidimo...
Veliki pozdrav,
Ognjen Novi Sad