E, ovako treba... > Plovila

Aquarius/iskustva i karakteristike

<< < (3/4) > >>

IKA:
učinjeno.Šta bismo mi bez tebe. Nadam se da naslov odgovara hi

HOGAR:
Pa pazi,karakteristika mu je da mora da se dogradjuje,takozvano, fabricko korito da bi bio stabilniji  lol lol ha bem ti poso  lol lol,dobar ti je naslov thumbup

dugamm:
Imao sam stari akvarijus 8x2,45 i super sam bio zadovoljan . Frena je vrhunski majstor i brod je odlican. Ja sam imao prazan unutrasnji prostor , pa sam WC ugradio u zadnji deo , tako da sam imao stajacu visinu u toaletu - sto je po meni bolje resenje a salon u nastavku ( 2 lezaja 2x1,20) . Kuhinja je na istom mestu kao i u novom aq ali nema gresku u ergonomiji - postojeca je niska , vec sam napravio normalnu visinu od 80 cm.
Na dno sam stavio metalne tuljke i beton u segmentima u najlonu - negde oko 150 kg i time mu poboljsao stabilnost.
Prednji prozori su bili na otvaranje tako da nije bilo problema , narocito u voznji.
Terao sam ga sa Tomos-18 i rezerva Tomos-10. Smatram da sa dobrim motorom od 50 KS moze da se iskoristi
korito (glumac Koja je jednom prosao pored mene - imao sam utisak da stojim) mada i sa yamahom 25 high trust  ide kao lud.
Sve u svemu po meni best bay u nasim uslovima jer i Mladja radi vrhunski posao.

Pokusao sam neke slike ali nemoze

mesechar:
Nikola Kojo ima plavog ....pričao sam sa njim jedina mana koju on pominje je upravljanje iz kabine na  30celzijusa je teško mučenje još ako se ekipa hladi pivom napolju ..;)

milva2:
Nije mi baš jasno odake takva vrućina u kokpitu. Prednji srednji prozor se kipuje 90 stepeni, a na krovu je šiber poklopac 1 x 0,5 metara. Sasvim dovoljno da se unutra sedi i upravlja bez problema.

@HOGAR
Nije mu "karakteristika da mora da se dogradjuje", mislim da ti je komentar zlonameran i nekorektan. Za više od deset godina proizvodnje, mislim da se taj model pokazao uspešan, za naše prilike i uslove. Tu dogradnju, sam uradio ja i još par vlasnika, svi ostali plove dobro i bez toga. Ovde iznosimo iskustva i izmenjujemo mišljenja, ne mora odmah da se pljuje tudji, u svakom slučaju dobar i dokazan proizvod.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju