E, ovako treba... > Plovila
Aquarius/iskustva i karakteristike
sdrpa:
--- Citat: Pera GARMIN 22, 05, 2012, 15:37:09 posle podne ---stvlado,
nije Dunja bila u Bežanijskom zimovniku. Često je brkaju u poslednje vreme sa jednim Aquariusom 320F žute boje (sa nagradne igre Jelen Piva), koji je posle nekoliko promena vlasnika napokon stigao kod nekoga ko ga redovno koristi. Sličan oblik prozora i nadasve "pravilno" žuta boja trupa su glavni razlog brkanja Yastoga i tog Aquariusa. Ono po čemu se razlikuju (osim po radarskoj anteni na krovu) je što Aquarius ima žut samo bok, dok je Dunji žut i krov, i nešto je kraća (malo preko 2m) :)
--- Kraj citata ---
Aquarius je kupljen u martu, dovezli smo ga iz Sida, supruga, cerkica i ja i ne silazimo sa njega :) Nama je to prvi brodic, ali za ova 2 meseca mi smo super zadovoljni. Vozimo ga skoro svaki dan, kad god imamo slobodno, jedina moja primedba je sto je lagan pa ljulja, predpostavljam to je jer je 9.7x2,45m ali s druge strane ide sa Yamahom 25k odlicno, a potrosnja je mala. Za nas troje pravo uzivanje.
Pera GARMIN:
sdrpa,
konačno da se ovako virtuelno upoznamo, da znam sa kim me u poslednje vreme često brkaju :)
Sledeći put kad se dva žuta brodića sretnu na vodi sleduje 114, drago mi je da je žuti Aquarius konačno stigao u ruke nekoga ko će ga koristiti kako i dolikuje!
Arsa:
--- Citat: sdrpa 24, 05, 2012, 23:21:24 posle podne ---
Aquarius je kupljen u martu, dovezli smo ga iz Sida, supruga, cerkica i ja i ne silazimo sa njega :) Nama je to prvi brodic, ali za ova 2 meseca mi smo super zadovoljni. Vozimo ga skoro svaki dan, kad god imamo slobodno, jedina moja primedba je sto je lagan pa ljulja, predpostavljam to je jer je 9.7x2,45m ali s druge strane ide sa Yamahom 25k odlicno, a potrosnja je mala. Za nas troje pravo uzivanje.
--- Kraj citata ---
E pa lepo se, u sreći i veselju vozili na novom brodu. 114
Darkobp:
Tom zutom Aquarius-u je maticna luka bas bila kod mene na Tikvari u Backoj Palanci,i prosli vlasnik ga je sasvim dovoljno i lepo koristio bar par puta nedeljno i nije ga prodao zbog toga sto nije imao vremena da ga koristi vec sto mu se nije svidjao unutrasnji raspored i kojekakvi detalji i presao na na Bas-a 747 6589
114
sdrpa:
--- Citat: Darkobp 25, 05, 2012, 12:34:12 posle podne ---Tom zutom Aquarius-u je maticna luka bas bila kod mene na Tikvari u Backoj Palanci,i prosli vlasnik ga je sasvim dovoljno i lepo koristio bar par puta nedeljno i nije ga prodao zbog toga sto nije imao vremena da ga koristi vec sto mu se nije svidjao unutrasnji raspored i kojekakvi detalji i presao na na Bas-a 747 6589
114
--- Kraj citata ---
Jeste covek kupio Bas-a 747 odmah naknadno, bio sam kod njega. Bas 747 je siri i sigurno stabilniji, s tim da je kraci jedno 1.5m i kod njega mi se cini da je problem ventilacija. On ima ogromo prednje staklo i dva velika sa strane. Pregledno ali ne znam koliko izdrzivo na 35C. To je problem i na Aquarius-u, iako Aquarius ima veliki siber. Ja sam zamenio sve prozore, zatamnio, a napred postavio prozor na otvaranje da povezem kabinu sa pramcem, tako je znatno bolje. Cekam da stignu delovi za daljinsko upravljanje da mozemo lagano da plovimo i upravljamo s pramca. Po meni najbolje resenje koje sam ja video je onaj mali Beneteau Antares 6.80, sto smo jurili godinu dana, ali kako god da smo nasli dok bi ga dovezli u Bg, to je bilo daleko od plateznog ranga, tako za sad cemo srediti Aquarius-a da nam bude kao mali francuz :) Vidimo se na vodi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju