E, ovako treba... > Enterijer

Volan i komande u kabini i van nje???

(1/3) > >>

shomysss:
Prilikom planiranja rasporeda u mom camcu sa kabinom pre par godina drzao sam se estetike i odlucio da napravim komandni pult unutar kabine jer mi se to cinilo lepo,iako su mi mnogi iskusniji nauticari sugerisali da ne stavljam pult u kabinu jer je izvor druzenja,voznje... na terasi camca (tj van kabine).
Naravno posto sam tvrdoglav ja sam ipak napravio pult unutra ali tada nisam imao mogucnost da ubacim komande vec su tek sada dosle na red.

E sad:Dobio sam komande na poklon koje su krace nego sto su mi potrebne za pult u kabini a taman su mi za van kabine  jh jh jh jh i sada sam u dilemi da li ih prepravljati i ubaciti unutra ili ih pak staviti van kabine

Kakva su vasa iskustva sa tim gde je prakticnije da budu i sta bi vi uradili na mom mestu?

MiletaStamat:
Postavi sliku čamca. Zavisi od vrste čamca, kabine, prostora u kokpitu. Ja sam više za postavljanje van kabine. Sad ako su ti kraće sajle, svi će ti reći da baš nije preporučljivo da se nastavljaju, ili ih menjaj za duže ili izbacuj napolje pult.

oblak:
Unutra je vrucina a napolju je i ekipa

shomysss:

--- Citat ---Unutra je vrucina a napolju je i ekipa
--- Kraj citata ---
To svi kazu  jh

--- Citat ---Postavi sliku čamca. Zavisi od vrste čamca, kabine, prostora u kokpitu. Ja sam više za postavljanje van kabine. Sad ako su ti kraće sajle, svi će ti reći da baš nije preporučljivo da se nastavljaju, ili ih menjaj za duže ili izbacuj napolje pult
--- Kraj citata ---
Evo nekih starih koje imam u tel.Na prvoj je unutar kabine a na drugoj spoljni deo (terasa) i smestio bih ih na mestu vesla :)

       

zveki66:
Na zalost ja jos uvek kod mene vozim na rucicu, ali kada komande dodju na red bice sigurno na terasi, em je manje vruce, u toku voznje svi sede na istoj a i nekako mi je sigurnije, blizi sam motoru i izlazu u slucaju da zatreba.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju