Autor Tema: Titel 9 - Labud  (Pročitano 7542 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Labud 1258

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Pol: Muškarac
  • Ko ne voli karanfile ne treba da živi
    • Revir 2
Titel 9 - Labud
« poslato: 18, 04, 2012, 09:53:14 pre podne »
Dimenzije:  5,60 × 1,80 m; Gaz: 0,15m; Dužina kabine: 2,40m

Opis:   Stakloplastični čamac sa kabinom Titel 9

Struja razvedena (osvetljenje i utičnice- upaljač za kola), cirada sa tvrdim krovom.

Poseduje upravljačku konzolu sa Ultrafleks komandama (volan), ugrađen sonar i solarni ventilator u kabini. 

Pripadajuća prikolica, sa "sankama", trećim i pomoćnim točkom.

Muzika + 2 zvučnika - Kenwood, akumulator.

Entrerijer komplet završen, 2 kreveta, 2 police za odlaganje stvari, venecijaneri.

Cena 2100e

Kontakt tel. 063/520- 238 NS

Vlasnički papiri.

Van mreže Labud 1258

• Revir 2
Odg: Titel 9 - Labud
« Odgovor #1 poslato: 20, 04, 2012, 21:28:27 posle podne »
Prodato.

A šta će sada biti  k5  f85

Van mreže mesechar

• Administrator
  • Kapitalac Dunavski
  • sledece godine u ovo doba bicemo milioneri
  • Marina: Savska Oaza
« Odgovor #2 poslato: 20, 04, 2012, 23:05:49 posle podne »
posle kazu kriza ! prodaje se ko ludo ! :)
nikad kravata nikad stalni posao

Van mreže ПЕЦОВ

• Veliki Rovac
  • ај на ВОДУ
« Odgovor #3 poslato: 20, 04, 2012, 23:13:34 posle podne »
fino.cena je bila vise nego korektna
 114

Van mreže budens72

• Drekavac sa Srednjih voda
    • Carpe Diem
  • Brod tip: čelični lim
  • Marina: Dunavac, Petrovaradin
  • Veličina: 12
« Odgovor #4 poslato: 21, 04, 2012, 08:14:19 pre podne »
Labude, šta je sada u planu?
Dunav je moje more.....

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #5 poslato: 21, 04, 2012, 08:58:50 pre podne »
Labude, neka je srećna prodaja!
Nadam se da će sada moći da se ostvare neki drugi planovi i da ćemo uskoro videti slike neke nove ladje.

Ipak, ne mogu a da ne postavim sebi jedno pitanje: zar nije bilo pametnije da sam ja postao vlasnik tog čamca pre tri godine za te pare?
Da smo tada nas dvojica zaključili posao, ja bih izbegao sve ove muke kroz koje sam do sada prošao, a čamac još uvek nisam završio...

Imam utisak da je kupovna moć sada niža nego pre tri godine i da se tada moglo više kupiti tim parama nego danas?

U medjuvremenu, ja sam potrošio još toliko (i više) novca, a čamac još nije onakav kakav ja želim.

Mislim da je ovo tipična situacija i dobar primer kako je teško doneti ispravnu odluku kada se razum bori sa željama i mogućnostima.

Prodavac želi maksimum - kupac bi da plati što manje.
Prodavac misli da može da dobije više - kupac veruje da može sa manje da ostvari sve što planira.
Onda prodje neko vreme i obojica se pitaju gde li su to pogrešili kad su procenjivali situaciju?

Ali sve to ima svoju dobru stranu.
Labud se još dve sezone vozio u vrlo lepom i dobrom čamcu i verovatno je prištedeo neku paricu da sada može da planira nešto drugo.
Ja sam ušao u neke poslove kojima sam nisam dorastao, pa sad uz pomoć prijatelja polako petljam ali je zato forum dobio jednu lepu priču u nastavcima na kojoj su mnogi oštrili zube. Prava špansko-turska serija bez kraja koja će se uskoro završiti "hepiendom" na radost autora i na žalost svih "nevernih Toma".

Novom vlasniku "Labuda" želim sve najbolje na njegovom novom čamcu i bilo bi lepo da nam se i on uskoro javi i iznese svoja iskustva.

A šta je sa motorom? Je li i on otišao u paketu ili je još uvek na berzi?

Van mreže Labud 1258

• Revir 2
« Odgovor #6 poslato: 21, 04, 2012, 09:31:57 pre podne »
Gosp. Lazo potpuno ste u pravu, bilo bi pametnije. Jednostavno nisu se sklopile kockice tada. Nebi se sklopile ni sada, nisam hteo da ga prodajem ali je iskrsla prilika da kupim ladju koju sam dugo posmatramo i o kojoj sam mastao. Stisnuo sam zube, kupio je i onda je Labud morao na doboš. Jeste kupovna moć dosta slabija nego pre dve-tri godine, ali sam ja ladju koja tada bila 6-7 kupio za 3.000.

Nemojte se jediti zbog Vašeg pačeta, kada bude spreman za vodu uživaćete 100 %.  Nemojte zaboraviti da ladja ima vrednost jedino ako se koristi. Ispuniće Vaš Labud isčekivanja, samo da "raširi krila".

Motor je još uvek zvanično na berzi, a nezvanično je prodat.

"Nova" ladja ima lepih 25 godina, metalni kabinaš 9x2.10, radio ga je Apić i Vilika - koji je i bivši vlasnik. Ladja se zove Vir. Novosadjani koji su plovili ribarcom znaju za tu ladju, očigledno je zapuštena, nije vožena 5-6 godina ali je iznutra metal zdrav. Prethodni vlasnik je vrsni poznavalac brodogradnje ( ceo radni vek proveo u novosadskom brodogradilištu ) i propisno je zaštitio pre 10 godina. ž
Sad je red na mene i mladje snage. Slede izmene, peskiranje, farbanje,, motorizacija ....

Ovo je zamišljeno kao dugogodišnji projekat, sada kad sam ga se najzad dočepao, nigde ne žurim. 

Van mreže poljo

• Kapitalac Dunavski
    • "Teska voda"
    • http://www.alojasailing.com/
  • Brod tip: Bar Harbor Cruiser
  • Marina: NK"Moja ladja Brcko"
  • Veličina: 8m
« Odgovor #7 poslato: 21, 04, 2012, 10:20:05 pre podne »
Cestitam na prodaji . Za novu ladju pravi novu temu i bacaj fotke napredka. kgk
Vepar je vepar, čak i kad mu kažu da je svinja.

Van mreže LSI

• LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
« Odgovor #8 poslato: 21, 04, 2012, 13:50:18 posle podne »
...
Nemojte se jediti zbog Vašeg pačeta, kada bude spreman za vodu uživaćete 100 %.  Nemojte zaboraviti da ladja ima vrednost jedino ako se koristi. Ispuniće Vaš Labud isčekivanja, samo da "raširi krila".
...
"Nova" ladja ima lepih 25 godina, metalni kabinaš 9x2.10, radio ga je Apić i Vilika - koji je i bivši vlasnik. Ladja se zove Vir. Novosadjani koji su plovili ribarcom znaju za tu ladju, očigledno je zapuštena, nije vožena 5-6 godina ali je iznutra metal zdrav. Prethodni vlasnik je vrsni poznavalac brodogradnje ( ceo radni vek proveo u novosadskom brodogradilištu ) i propisno je zaštitio pre 10 godina. ž
Sad je red na mene i mladje snage. Slede izmene, peskiranje, farbanje,, motorizacija ....

Ovo je zamišljeno kao dugogodišnji projekat, sada kad sam ga se najzad dočepao, nigde ne žurim.

Miroslave, ja se uopšte ne jedim i ne kajem. JEdnostavno, ja sam takav, pokušavam da realno sagledam sve što u životu uradim. Nekada je to sasvim dobro, a često sam se i dobro "opekao".
I ovo je priča u koju sam ušao sa malo potrebnog znanja ali zato sa mnogo emocija.
Trideset godina sam sanjario o tome da i ja imam svoju "belu ladju" i jednog momenta sam rekao sebi: E, biće to sad ili nikad!
I tako sam prelomio da baš tog trenutka kupim baš taj čamac koji sam uzeo.
Kada sam video da ste sada prodali čamac za pare koje sam ja u onom trenutku mogao nekako da prikupim, pomislio sam - šteta, do sada bih se navozao, jer vaš čamac je bio upravo ono što smo se moja žena i ja dogovorili da bi nama bilo dovoljno za uživanje, bez dodatnih ulaganja većeg obima.

Vreme je pokazalo da sve ono što sam mislio da je moguće uraditi na mom čamcu može da se uradi ali da to mora da uradi neko ko to ume i može. Sam sam tu mogao veoma malo, osim da obezbedim finansiranje.
Ali zato ću se potruditi da, kada sve to bude gotovo (nadam se uskoro), da uživam za sve pare!

Drago mi je da ste našli ladju "iz snova" i nadam se da ćemo se uskoro sresti negde. Javljatje nam kako napreduje "projekat".

Van mreže budens72

• Carpe Diem
  • Brod tip: čelični lim
  • Marina: Dunavac, Petrovaradin
  • Veličina: 12
« Odgovor #9 poslato: 21, 04, 2012, 21:43:08 posle podne »
e pa sad Labude, izvini, ali si nam ostao dužan slika nove lađe.....  lol lol lol
Dunav je moje more.....

Dule

• Gost
« Odgovor #10 poslato: 21, 04, 2012, 21:46:29 posle podne »
Ovo je arhiva malih oglasa.
Zato je zakljucavam a vi nastavite diskusiju u nekoj drugoj temi  cap