Da čovek celog života uči dokaz je moje nerazumevanje Zoranovog stava.Ne razumem.
Zorana sam upoznao kao vrlo druželjubivog , i na druženjima članova ovog foruma smo se i sretali i družili.
Šta je regata drugo do druženje.Druženje u plovidbi na vezu , na odmoru, u raznim mestima. Šta je sa regatom ( ovom ili bilo kojom drugom) toliko komplikovano.Imam utisak da Zoran gaji neku netrpeljivost prema organizovanoj plovidbi , jer je individualac.To poštujem.
prijavljivanje za regatu još uvek traje i neznam kako bi iko mogao da kaže koliko će plovila učestvovati.To će se znati onog dana kad regata krene i kad se vidi koliko plovila polazi.Brojno stanje nije tajna ali je nepoznata do zadnjeg dana.
Vode vojvodine nije izmislila rupu na svirali ali ja kao organizatora njih i nevidim, za mene je organizator Mirjana.
I da predposlednjeg dana regate organizuje Krofna parti , svojim krofnama za sve regataše nalog nije dobila od Vode vojvodine već je to njena volja da nastavi tradiciju svog oca Ike koga verujem svi učesnici politikinih regata jako dobro znaju , i rado ga se sećaju.