Izvinjavam se Zokiju i svima na forumu za off, ali ta priča sa novcem je definitivno zanimljiva.
Napravio sam vrlo dobar čamac, ali me je koštao poprilično sa novim motorom cc 7000e.
Za te pare sam mogao iz mile nam Holandije da uvezem plovilo boli glava.
Ali gledajući slike, a i neka uvežena lično, nijedno od tih nema neke meni bitne osobine.
Kad kažem bitne ne mislim na nov čamac i nov motor, nego jednostavno, napravio sam čamac kakav meni odgovara.
Na žalost čonjenica je da bih trebao da uložim još oko 2000 eura u profi tendu i enterijer, e tada bi to bio čamac koji je tip top.
Na to bi trebalo dodati zamenu motora sa 25 na barem 45-50hp i eto nas na preko 10.000 Eura.
JES TI LUUUUD!?
:suicide:
I opet sam na početku priče, još NIKO ko je bio u mom čamcu nije bio, a da je pecaroš, a da nije dao vrhunsku ocenu za čamac.
I opet smo na početku priče.
Samogradnja ili uvoz nečega što je lepo i brendirano, ali NIJE baš ono što mi treba.
Izbor majstora.. hebiga tu ima milion faktora, a ipak je odlučujući ne budžet nego karakterna osobina investitora.
Svi se mi protegnemo koliko možemo ili još malo više.
Ali neko je stipsa, neko kalkulant, neko galant, neko ovca za šišanje.
:drinks:
P.S. Čkalja lepo reče: Volim mladu, pa makar i lepu! :good:
P.S.S. Nemojte mi zameriti na ovaj post, ali vraćam se sa 1. rodjendana šogorovog unuka.. malo sam :drinks: