" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Poljo,vredi!!!Svaki dinar,svako nerviranje,svaku neprospavanu noc!Ne postoji novac koji moze da plati svitanje na reci uz prvu jutarnju kafu!Cvrkut ptica,kupanje ribe i taj mir i taj prizor,jednostavno nema cenu!Kad reka "zategne" pa ko ogledalo izgleda,e to je nesto sto vredi!
Citat: deda 11, 03, 2010, 16:03:32 posle podnePoljo,vredi!!!Svaki dinar,svako nerviranje,svaku neprospavanu noc!Ne postoji novac koji moze da plati svitanje na reci uz prvu jutarnju kafu!Cvrkut ptica,kupanje ribe i taj mir i taj prizor,jednostavno nema cenu!Kad reka "zategne" pa ko ogledalo izgleda,e to je nesto sto vredi!Potpisujem svaku reč. :good:
ko nije osetio reku pod koritom tesko da ce moci da razume zasto i da li je vredno...
Ne postoji novac koji moze da plati svitanje na reci uz prvu jutarnju kafu!Cvrkut ptica,kupanje ribe i taj mir i taj prizor,jednostavno nema cenu!Kad reka "zategne" pa ko ogledalo izgleda,e to je nesto sto vredi!
Citat: zoke 11, 03, 2010, 22:33:02 posle podneznate kako kad podjes u sumu ponesi hljeba pastetu ces sigurno naci salim se naravno ovdje sam ja stalno na vodi i nema minskih polj niti ih je bilo kraj vode bez obzira sto je hrvatska preko vode rjesavalo se to na drugaciji nacin u ratu a ne miniranjem obale. mad nije iskljuceno da se nenadje nesto jer su nesmotreni i bezobzirni ljudi da bi se otresli kojekakvih stvari iz rata bacali u vodu ili u sikare tako da bi to trebao uzeti u ruke iaktivirati a ne nikako kao minsko polje. Brcko je 100% bezbjedno sto se tice togaMogu ti vjerovati na riječi, ali dok sam plovio tvojim područjem ovo sam snimio nekih 7-9 km uzvodno od Brčkog na desnoj obali Save. Žute trake koje vidiš na fotografiji su obilježja smjerova trase koja se razminirava. Kako je sada neznam, ali u ljeto 2007. godine bijaše ovako...
znate kako kad podjes u sumu ponesi hljeba pastetu ces sigurno naci salim se naravno ovdje sam ja stalno na vodi i nema minskih polj niti ih je bilo kraj vode bez obzira sto je hrvatska preko vode rjesavalo se to na drugaciji nacin u ratu a ne miniranjem obale. mad nije iskljuceno da se nenadje nesto jer su nesmotreni i bezobzirni ljudi da bi se otresli kojekakvih stvari iz rata bacali u vodu ili u sikare tako da bi to trebao uzeti u ruke iaktivirati a ne nikako kao minsko polje. Brcko je 100% bezbjedno sto se tice toga