Evo ja iz marine. Da vam malo prenesem utiske sa prvih voznji:
Odvozio sam malo juce i danas prvih 2-ipo sata. Poslije dva sata se zavrsio najsporiji dio razrade, sada mogu da vozim stalno na 3/4 gasa i na svakih 10 minuta smijem 2 minuta na punom gasu. Mjerio sam sa GPS-om u par navrata i brzine, u rukavcu sa dvoje na punom gasu 30,1 km/h, a na nekih 70% gasa je 26.5 km/h. Zbog male duzine mu treba oko 3-4 sekunde da predje u glisiranje i onda postaje bas stabilan. Kada predje u glisiranje, moze sa nesto preko pola gasa da se odrzava (oko 22-23 km/h).
E sad, ostalo mi je jos 7-ipo sati da odradim i trebalo bi da budem na 3/4 gasa, sto je brzo pa se ubih od buljenja da ne pokupim nesto, zabolje me glava... To mi je za sada jedini problem, sto se toga tice lakse mi je bilo kada sam morao da vozim polako, bilo mi zanimljivije, ovako se vrtim u krug. Kada bi se bar ova voda malo smirila pa da izadjem nedje dalje...
E da, danas nam je taman kada smo pravili zadnji krug kod marine Karaburma prisao covjek da nam kaze da ne idemo po coskovima jer je voda plitka i da izadjemo na Dunav da se ne djiramo tuda. Vozio je zelenog BigFoot-a sa 30KS Hondom i imao je neku plavu maicu i kacket sto je meni licilo na neku uniformu (presjekao sam se utrenutku jer mi jos nisu izradjene plovidbena i UMC dozvola), jel to moze biti neko nadlezan za nesto tu (nije bas blizu prisao pa nisam mogao da procitam sta mu je pisalo na maici i kacketu...)?