Autor Tema: Kupovina ladje  (Pročitano 90053 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže stvlada

• Talasožder Mali
  • Pol: Muškarac
  • www.zavarivanje-stanimirovic.rs
  • Brod tip: sunbird corsair 198
  • Marina: ajk
  • Veličina: 6m
Odg: Kupovina ladje
« Odgovor #195 poslato: 08, 12, 2009, 18:44:54 posle podne »
Kad resim neke stvari(finansijske) pravim sebi ovakav,naravno od Al i neki marinizirani dizel.Plan imam samo jos materijal....

Van mreže budens72

• Drekavac sa Srednjih voda
    • Carpe Diem
  • Brod tip: čelični lim
  • Marina: Dunavac, Petrovaradin
  • Veličina: 12
« Odgovor #196 poslato: 08, 12, 2009, 18:54:06 posle podne »
Ovakav i mene zanima....

zna li neko koliko bi koštao ovakav čamac izrađen od aluminijuma, korito 4 mm, a nadgradnja 3mm,samo u limu,bez farbanja ?
Dunav je moje more.....

Van mreže stvlada

• Talasožder Mali
« Odgovor #197 poslato: 08, 12, 2009, 18:55:55 posle podne »
Sta da ti kazem,kupi lim pa da se igramo.Do proleca ce biti gotov,bez enterijera.

Van mreže stvlada

• Talasožder Mali
« Odgovor #198 poslato: 08, 12, 2009, 19:03:20 posle podne »
I obavezno ovaj stil gradnje flahovima da ne bude talasa izmedju egija.

Van mreže zorter

« Odgovor #199 poslato: 08, 12, 2009, 19:39:54 posle podne »
Zoki, mislim da bi ti ovaj bio pravi favorit (osim cene).  Mozda bi trebalo pokusati ili oboriti, na tebi prihvatljivu cenu, ili se pomuciti pa pribaviti (citaj uzajmiti) jos tih 1000€.
Samo je steta sto nema slika unutrasnjosti, ali po opisu, je to ono sto trazis.

http://www.mojaladja.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=443&catid=1&Itemid=1

Van mreže zorter

« Odgovor #200 poslato: 08, 12, 2009, 20:21:58 posle podne »
Ok. Zato verovatno i nije postavio slike unutrasnjosti. Ako bi to moglo da obori cenu na nekih 4k, onda bi se isplatilo renovirati ili ulepsati postojeci enterijer. Za mene je mnogo vaznije da su korito i motor OK, a enterijer moze posle lagano usput da se sredjuje. Ipak ovaj ima sve sto ti treba, jedino ga doterati, ko mladu za udaju. Ipak mislim da je tesko naci kvalitetno korito od 7 i kusur metara, dobar motor, lep i ukusan enterijer, WC, kuhinju...... i sve to za 5k €. Moraces nesto da osakatis, za tu cenu. Pa bolje je enterijer, nego korito ili motor. Ako uporedis sa onim "golim" od 8m (3200€), ovaj ce te izaci jeftinije sa svim prepravkama nego onaj da "napunis".
Ali, to je samo moje misljenje, i vidjenje svega, onako sa strane, posmatracki. :good: :drinks:

Van mreže Labud 1258

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Ko ne voli karanfile ne treba da živi
    • Revir 2
« Odgovor #201 poslato: 08, 12, 2009, 20:46:16 posle podne »
Ako uporedis sa onim "golim" od 8m (3200€), ovaj ce te izaci jeftinije sa svim prepravkama nego onaj da "napunis".

Taj je prodat ( mada još uvek stoji na berzi ) ali čovek pravi isti takav za iste pare po porudžbini, s obzirom da bi ga pravio za poznatog kupca onda bi mogao da dogovoriš debljinu lima.

Van mreže zorter

« Odgovor #202 poslato: 08, 12, 2009, 20:52:14 posle podne »
Pa vidi, ako treba da platim nesto sto cu odmah da izbacim iz camca, onda necu ni da ramisljam o tom camcu, pogotovo ne po ceni koja je u ovom slucaju. Da je 4K, pa da i razmisljam. Sutra idem da gledam jedan 8x2,5 i motorima 15 i 4 KS po ceni koja je mnogo manja od ove za Nirvanu, pa ce da vidimo sta ce ispasti na kraju.

:good: :good:

Van mreže Sinke

• Mali od Roštilja
« Odgovor #203 poslato: 08, 12, 2009, 23:21:03 posle podne »
Citat
Evo i malo slika danasnjeg predmeta interesovanja  Nije nesto posebno pripreman za prodaju i deluje dosta neuredno, ali osnovno stanje se moze sagledati. Gabariti su negde 7m i nesto sa 2 i 20-30cm.

Zoki ovaj camac je bio u mom vlasnistvu do pre tri godine.Imao je interni naziv "dabrov rep",zbog cirade na zadnjoj terasi.Prostran,plovan,lepo opremljen,sa WC-om,velikom terasom... Vidim da je u zapustenom stanju,a i cena mu je dosta jaka,sa obzirom na cenu za koju sam ga ja prodao.Ukoliko te zanimaju jos neki detalji,tu sam.

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #204 poslato: 08, 12, 2009, 23:35:55 posle podne »
Citat
Evo i malo slika danasnjeg predmeta interesovanja  Nije nesto posebno pripreman za prodaju i deluje dosta neuredno, ali osnovno stanje se moze sagledati. Gabariti su negde 7m i nesto sa 2 i 20-30cm.

Zoki ovaj camac je bio u mom vlasnistvu do pre tri godine.Imao je interni naziv "dabrov rep",zbog cirade na zadnjoj terasi.Prostran,plovan,lepo opremljen,sa WC-om,velikom terasom... Vidim da je u zapustenom stanju,a i cena mu je dosta jaka,sa obzirom na cenu za koju sam ga ja prodao.Ukoliko te zanimaju jos neki detalji,tu sam.

Kako dobra slučajnost ovo je dobro kod foruma :)

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #205 poslato: 09, 12, 2009, 09:51:18 pre podne »
Video sam Duletov brod,koji je za mene savrsen ali i cuo da Dule kaze da treba popraviti ono doterati ovo.Sto god da kupis racunaj na to a sto vise gledas manje vidis,a i vreme prolazi.

Van mreže colonelo

• Rečni Drekavac
  • BG-023 B
« Odgovor #206 poslato: 09, 12, 2009, 16:48:05 posle podne »
Bio bi veoma zahvalan ako neko sa ovog foruma ima informacije o ovom brodu, odnosno da svoj komentar na ovaj oglas http://www.navodi.com/Berza_008/052.html
Bolje je ziveti sam nego sa budalama

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #207 poslato: 09, 12, 2009, 19:57:37 posle podne »
Bio bi veoma zahvalan ako neko sa ovog foruma ima informacije o ovom brodu, odnosno da svoj komentar na ovaj oglas http://www.navodi.com/Berza_008/052.html

Čudime raspored slika ovog brodića, koliko sam razumeo eneterijer je urađen i to od punog drveta a nigde slike. Za cenu ovog čamca eneterijer bi morao da bude više od kompletan a lično bih očekivao još nešto od opreme. Nažalost nigde slike tako da i tekako nedostaje informacija a to mi nije dobar signal. Ovako sa like deluje kompaktno i pedantno ali ništa više od toga. Lično možda bih ga pogledao ali za taj novac sam siguran da se može uzeti nešto komotnije. Ja sam pre moje rekonstrukcije počeo malo da tražim nešto veće u tom rasponu cene i moram priznati da mi ova Milica vizuelno baš sviđa a to je otprilike ta cena, http://www.navodi.com/Berza_007/042.html
Srećom, silom prilika sam ipak se posvetio sadašnjem brodiću

Van mreže sLLayer

• Oficir sa Malih Voda
« Odgovor #208 poslato: 10, 12, 2009, 18:08:42 posle podne »
Ljudi, a sta je ovo?
Deluje zanimljivo a mozda je neko i zainteresovan za nesto slicno :
Plastika, 1979g, 7x2m, brodcki motor OMC 88 KS, WC, kuhinja, lezaj, tenda ... cena 6500
Evo i par slikica.
ovo je vjerovatno na neki gliser nadogradjena kabina  :sorry:

Van mreže Misha D

• Kapitalac Dunavski
  • plovilo: Linssen 29.9 ac gs
« Odgovor #209 poslato: 10, 12, 2009, 18:15:43 posle podne »
Na osnovu slika bolje izgleda nego svi oni metalni slicne velicine i cene koje si do sada video. Gde je unutra stao i wc i kuhinja?
Današnji dan je početak ostatka moga života....