Dobio čovek u nagradnoj igri besplatno dve nedelje u luksuznom hotelu na moru - "all inclusive".
Doputuje u hotel, lepo ga dočekaju ali recepcioner mu skrene pažnju na detalj koji u turističkoj agenciji nisu pomenuli.
- Gospodine, naš hotel je specijalno za nudiste. Molim Vas da se svučete u vašoj sobi i da se po hotelu krećete neodeveni.
Čovek, pedesetih godina - nezgodno mu ali šta da radi. Dve nedelje, a sve besplatno...
Skine se i sidje u restoran.
Poruči piće i sede malo sa strane pa se osvrne oko sebe.
Kod šanka spazi dve zgodne mlade devojke.
Od pogleda na njih, nešto mu prodje kroz stomak, a muški ponos se kočoperno podigne.
Primeti to jedna od devojaka i pridje mu.
- Dobar dan, gospodine. Zvali ste...
- Izvinite, ali nikog ja nisam zvao.
- A, ne ovde u ovom hotelu, kad se nekom podigne stvar - to znači da ste zvali. Nego, hajdemo mi do vaše sobe da vas ja uslužim kako je red u našem hotelu.
Opirao se čovek ali šta će. Devojka insistira - tako mora u njihovom hotelu.
Odu do sobe, čovek doživi najlepši seks u životu, devoja se vrati do šanka, a čovek sav izgubljen sidje za njom.
U prolazu čovek sa recepcije mu predloži da ode do saune da se malo opusti i čovek odluči da ga posluša.
Udje u saunu, kad tamo nikog osim njega.
Obazre ze on još jednom, pa kad se uverio da nema nikog - pusti vetar.
Istog trenutka pojavi se jedan ogroman crnac i reče: - Gospodine, zvali ste.
- Nisam.
- A ne, u našem hotelu, kad neko prdne, ja moram da ga potucam - objasni mu crnac i odradi ga.
Čovek sav unezveren odjuri do recepcije.
- Vratite mi pasoš. Odoh ja kući.
- Šta se dogodilo, gospodine? Pa tek ste stigli, a dobili ste dve nedelje. Sve vam je plaćeno.
- A ne. Hvalal lepo. Meni je pedeset - ona stvar mi se samo ponekad digne ali zato stalno prdim... Odoh ja kući.