prvo odluci gde bi ga drzao u Grckoj ... Ako je Krf u pitanju cene godisnjeg/zimskog veza (zimovnik na suvom) recimo za 12 metara idu oko 1600 do 800 evra , Volos i taj deo gde ja drzim oko 1000 do 1500... Krf od Volosa je (neki novi autoput) oko 3 sata pa onda valjda preko Igumenice trajektom ... uzmi u razmatranje i ovo posto dize cenu dolaska i odrzavanja ...
mozda nije losa ideja Brindizi Krf... i to se namestis da prelazis sa regatom
http://www.brindisi-corfu.it/en/tada bi imao i ispomoc a i bilo bi malo sigurnije jer ide dosta ljudi tada... za vreensku prognozu i slicno ne moram da ti pricam : )
po meni , nikako nemoj drito SLO -BRINDIZI ... graota je ... idi uz obalu i obidji i vidi nesto a i za posadu ce biti to malo lakse... ne vidim razlog da gadjas Bari, ali ako ides obalom onda OBAVEZNO svrati u Bari i poseti baziliku sa mostima Sv Nikola , ja bio, a posto si mornar to je obavezno :) uz obalu putovanje ce trajati mozda 2-3 dana duze... ali to ipak znaci dosta ... to bi bila recimo moja odluka...
Sto se tice struja u pravu si ... one ti pomazu ako ides u italijansku obalu, ali po ovoj slici ako mislis drito na Bar ili Brindizi onda odmazu ... LSI je dobro primetio neke stvari ...

Na prolece jos jedan brod krece slicnom putanjom (JK Lamar ekipa) ali iz Hrvatske... pa mozda nekako se prikljuciti , dacu ti vise infromacija , ima vremena