NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Potrebno sidro za bovu
deda:
Brokeru , pitaj Kneza cime sidri Magdalenu!
A ja cu ti reci , sidro je vojno za pontonske mostove!! 6589
broker975fx:
--- Citat: Dule 23, 04, 2012, 12:49:32 posle podne ---http://www.kupujemprodajem.com/Sidro-170kg-1966414-oglas.htm?filter_id=5935141
Ovo kad se zakopa nema sanse da mrdne.
--- Kraj citata ---
Da to je prava stvar samo mi je preskupo a posebno što ja treba da uzmem sidro i još da plaćam marinu, u pregovorima sam za isto ali nešto manje i lakše sidro oko 80-tak kila
Deda znam za ta vojna sidra ako čuješ da neko ima javljaj - ja sam u dogovoru sa Željkom sa vaše marine da mi nešto nađe
broker975fx:
--- Citat: espresso 23, 04, 2012, 10:56:21 pre podne ---
--- Citat: broker975fx 21, 04, 2012, 23:40:08 posle podne ---Jel ima neko ideju gde da probam da nadjem nešto adekvatno za vez za bovu. Podloga na mestu gde će bova biti je tvrda što će reći da betonirani burići i slične stvari koji se koriste za mrtvo sidro ne mogu da dođu u obzir. Idealno bi bilo neko staro sidro sa barže ili tako nešto
--- Kraj citata ---
ako je podloga "tvrda" nema tog sidra koje ce te drzati na mestu...trazi adekvatnu podlogu za sidrenje, a onda moze i pola bureta sa armaturom koja viri na barem tri strane.
--- Kraj citata ---
Lokacija je pored 4 jula - Sv. Nikola. Podloga je tvrda ali ima tu dosta brodića usidrenih od kojih barem par od preko 15 t. Ovo što je Dule okačio je definitivno pravo rešenje za miran san ali ko i svako dobro rešenje mora da boli po džepu eek
poljo:
Bez imaginacije je veoma tesko , vjerujem , zato mora i da boli po dzepu .
ПЕЦОВ:
malo celika i betona resava stvar-provereno.pa nisu svi kupovali sidra od 400 e
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju