NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi
Potrebno sidro za bovu
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 23, 04, 2012, 17:14:04 posle podne ---Lokacija je pored 4 jula - Sv. Nikola. Podloga je tvrda ali ima tu dosta brodića usidrenih od kojih barem par od preko 15 t. Ovo što je Dule okačio je definitivno pravo rešenje za miran san ali ko i svako dobro rešenje mora da boli po džepu eek
--- Kraj citata ---
a sto se tu sidris uopste ? 4 juli i nizvodno ce se ukloniti ovog leta cim se zavrsi konkurs, od bojkota nije bilo nista....
broker975fx:
Ne verujem da će njih dirati a na kraju krajeva verovatno će platiti harač i posle biti primorani da podigu cenu veza, verovatno deda ima bolju informaciju. Sa Sv. Nikolom mislim da će slično biti a kako god ja sam tu samo preko leta a zimi govnara
deda:
--- Citat: Kapetan 23, 04, 2012, 19:22:40 posle podne ---
--- Citat: broker975fx 23, 04, 2012, 17:14:04 posle podne ---Lokacija je pored 4 jula - Sv. Nikola. Podloga je tvrda ali ima tu dosta brodića usidrenih od kojih barem par od preko 15 t. Ovo što je Dule okačio je definitivno pravo rešenje za miran san ali ko i svako dobro rešenje mora da boli po džepu eek
--- Kraj citata ---
a sto se tu sidris uopste ? 4 juli i nizvodno ce se ukloniti ovog leta cim se zavrsi konkurs, od bojkota nije bilo nista....
--- Kraj citata ---
Naravno kao i uvek trcis pred rudu!! 4.juli nikuda neide!! Mozda su to necije muzicke zelje ali od te pesme nema nista!! Verovatno odleprsaju neki tvoji favoriti!! hahaha
poljo:
Nisam upucen pa moram da pitam . Dakle ti kupis(pravis) sidro za bovu , postavis a onda ti neko naplacuje sto si tu ...na bovi u sred Dunava ili nekog rukavca ???????????? Dobro ja razumijem kad nas drzava haraci ali ... Mora da sam ja glup pa nikako da shvatim te neke pravne zackoljice kao sto su posjedovanje toka neke rijeke . Ajde Deda , tvoja marina , pa objasni svome meni sto ako placa mora i da kupi sidro za bovu ? Mozda je to dobar neki fazon pa da ga predlozim Zokiju da uvede ovde na marinu .
Pingvin44:
Sta li ima ispred te rude pa svi toliko trce ispred nje?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju