E, ovako treba... > Mercury & Crysler

Vase misljenje o Mercury vanbrodskim motorima

<< < (2/4) > >>

Zoran Marinković:
 taz 56568

Da, da ...baš može da drži dah... za ginisa... oops

poljo:
A da se nije ... udavio? ha

maverick:
kod nas u Osijeku mercury nisu prosli medju yamahe i honde...posto je Osijek grad na dravi i do usca dunava ima dvadeset plus koji kilometar svakodnevni odlasci na duza putovanja ih nisu bas proslavili...pricam o novijim modelima....bilo je tu dosta problema...zaribanih i slicno...tako da svi oni koji imaju potrebu za ozbiljne relacije voze nesto drugo

Marko Denser:
za cetvorotaktne neznam,nisam upoznat sa njima,ja mislim isklucivo na dvotaktne stare sa limom okolo,cuo sam da sada rade po licenci tohatsu-a,a ovi stari cim postoje i jos uvek se koriste mislim da ipak nisu toliko losi,ipak kada vidim cenu honde yamahe pa i tomosa,kazem neka hvala za te pare mogu odma jos jedan ceo za delove da si kupim :) a u klasi je najbrzi

stvlada:

--- Citat: Marko Denser  20, 04, 2012, 23:10:15 posle podne ---za cetvorotaktne neznam,nisam upoznat sa njima,ja mislim isklucivo na dvotaktne stare sa limom okolo,cuo sam da sada rade po licenci tohatsu-a,a ovi stari cim postoje i jos uvek se koriste mislim da ipak nisu toliko losi,ipak kada vidim cenu honde yamahe pa i tomosa,kazem neka hvala za te pare mogu odma jos jedan ceo za delove da si kupim :) a u klasi je najbrzi

--- Kraj citata ---

Aj kazi to za klasu neptunu i ostalim rusima,ako smes...  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju