E, ovako treba... > Mercury & Crysler

Vase misljenje o Mercury vanbrodskim motorima

<< < (3/4) > >>

Darkobp:
 haLatin i Salenb dobro rekose,lose plivaju ali zato dobro rone i drze dah ok
sala mala king
U svim novijim 4t je cist  Tohatsu tj 100% prvorazredni  japanac skojim neces imati siguro problema,mada ti opet pricas o starijm 2-taktasima koji su opeet prica za sebe bas kao i stari Jonhsoni-sipaj i ne misli thumbup

al opet,svim ti motorima je 20,30,40...godina i 1000-de i 1000-de sati rada...paaa jel' malo da posle toliko vremena poneki sazvace radilicu ili pojede karike??? eek  Nemoj mo ni biti ne skromni...

latin:
Sale je iskusno postupio i preduhitrio Darka oko sigurnih nerviranja oko kvaliteta tih motora. Sale ,,hvala ti na razmišljanju unapred"!!! tamburanje 114 hi

zoki novus:
Motor i menjac yamaha a elektronika mercury.
Radio i po 12h u cugu bez ikakvih problema

Zole:
imam mercury 6ks 4t,2011. god. Nisam tačno merio potrošnju ali je stvarno smešna. Na pouzdanost za sad nemam primedbi jedino na
buku koja je malo veća . Ipak, motor koji ima jedan cilindar ne verujem da može biti tih.

Marko Denser:
ja trenutno radim merc 400 od 40hp,2 cilindra dvotaktni,pregrejao se pa su mu na jednom klipu zapekle karike,tu ce ad da ulete od opela karike 30e,i ona dva lezaja po 650din impeler iljadu dindzi i eto ga opet u vodi usput sam naso neku elisu neznam od cega je ali ima iskosena peraja ono je strasno,mislim da ce da ide ko mecava.danas sam vozio moj ravno sat vremena pod punim gasom i posle se malo zezao okolo,potrosio je 9 litara,mislim da to nije mnogo za 20ks,otkud znam ipak je dvotaktni a cetvorotaktni sigurno duplo manje trosi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju