E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Mala skola Nautike... rasprave i dogovori ...

<< < (2/7) > >>

poljo:
Polagao??? Jel to za ono plasticno sa mojom slikom sto su mi dali samo da bi mogli da pricaju da su .... HAHAHAHAHAHAHhA. Dusane posto nisam iz Beograda tesko da ces mene da propitujes . hahahahahahah

IKA:

--- Citat: Dule  17, 04, 2012, 23:13:47 posle podne ---Ili jos lakse...
Ako ti je leva obala sa desne strane da li plovis uz ili niz plovni put  sajkaca

--- Kraj citata ---

S čije desne? stvoje il s poljove desne? 25648

poljo:
Kod mene samo desna strana moze da bude ...nemamo mi lijevu stranu jos od 92 a i plovni put nam je zamuljen skoro sasvim pa uz i niz racunamo da li idemo do Pere Lozaca ili od njega .A kakve Pero krofne pravi ....cudo jedno

IKA:
Ček malo Dule da i ja pitam nešto.
Kad Dunav naglo nadolazi Tisa u nekim danima , do odprilike 15-og km teče uzvodno, od dunava.Jel plovidbom prema ušću tad plovimo uzvodno il nizvodno 25648

mossi:

--- Citat: Dule  17, 04, 2012, 23:25:46 posle podne ---A ti meni odgovori zasto plovimo uz plovni put  hahaha

--- Kraj citata ---

Pretpostavljam da misliš da se plovni put obeležava OD ušća prema izvoru, pa je plovidba prema OD ustvari UZ!  stri clap
Ali pošto se brojevi smanjuju OD izvora prema ušću, može se smatrati i da se plovi NIZ plovni put jer km oznake su u OPADANJU!

j1

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju