E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Mala skola Nautike... rasprave i dogovori ...
poljo:
Sve moj do mojega moreplovca.
poljo:
E ako se pripremate ...onda nista , samo nastavite .
BTW
nemam pojma sta si pisao i mislim da nije pristojno da psujes pred ovolikim narodom . HAHAHAHAHAH
Cak i da si mi dao sansu da pitam Google mislim da mi paznja na toj tematici nebi ostala dovoljno dugo da dospem do odgovora . Sta da radim kad sam povrsan salabajzer koga interesuje plovidba od tacke A do tacke B i to ako je moguce po najljepsem mogucem vremenu uz svesrdnu pomoc barem dva saputnika(ajd , barem jedne) Jos ako ista hoce da vozi dok ja mezim i rujno vino ispijam ...mojoj sreci kraja nema
broker975fx:
Može i tako drug Poljo ali računaj da dalje od Brčkog stići nećeš
poljo:
--- Citat: broker975fx 17, 04, 2012, 22:58:42 posle podne ---Može i tako drug Poljo ali računaj da dalje od Brčkog stići nećeš
--- Kraj citata ---
E moj sokole gdje je sve Poljo do sad stigao
poljo:
--- Citat: Dule 17, 04, 2012, 23:01:58 posle podne ---Poljo, ajde jedno recno pitanje... lol
Kako razlikujes zelenu od crvene bove a da to nije po boji. Recimo mrkli mrak i samo konturu nazires stri
--- Kraj citata ---
Kad ujutro pregledam pramac broda i vidim da ima tragove crvene boje onda je bila crvena bova...slicno tome razlikujem i zelenu ...mada se teze vidi na marinplavoj kojom je ofarban Naveen
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju