E, ovako treba... > Plovila
elan 401!
stankovic111:
hvala vam na pomoci... jh
LSI:
--- Citat: zoki novus 17, 04, 2012, 19:15:14 posle podne ---Moze ako ti daju bez PDV-a 456
Iznenadio me laza legalista oce da prevari drzavu i kupi farbu bez PDV-a a nemcima bi da plati duplo... 56568
--- Kraj citata ---
Voleo bih da znam u kojoj od ovih naših političkih partija je ovaj Novus učio zanat!?
Mora da je imao dobrog učitelja. Ili je to poseban urodjeni talenat da se stvari izvrnu?
Gde sam ja to, Novuse, rekao da hoću da prevarim državu (nije da ne bih, kad bih mogao)?
Cene su date sa i bez PDV-a. To sam napisao.
A na pitanje kako može bez PDV-a, odgovorio sam da to znaju oni koji imaju firme. I gde se tu vidi moja namera da prevarim državu?
Jednostavno, oni koji imaju firme znaju kako se te stvari rade, jer ako ne znaju - teško i njima i njihovim firmama.
Jer PDV svi moraju da plate ali nekom se vrati, a nekom se i ne vrati.
zoki novus:
Pa ako ima firmu za recni prevoz putnika onda mu se mozda i vrati... 25648
limunardo:
Postovanje ljudi , da li moze neko da mi kaze nesto uopsteno o ponasanju ovog camca (Elan 401) na Dunavu u kombinaciji sa motorom od 4ks-8ks. Interesuje me njegova povoznost, stabilnost i maximalan broj osoba sa kojima bi se on normalno ponasao na vodi ?!
I da li je mozda srecnije resenje Titel specijal 80 u kombinaciji sa motoroma iste konjaze (4-8ks)
Camac koristim iskljucivo za uzivanje i relaksacijonu voznju Dunavom, i to obicno za grupu od 3-4 osobe :)
Unapred se zahvaljujem na odgovorima i pozzz ;)
Kapetan:
limunardo dobrodosao ...
titel specijal ce ici brze sa tim motorima , ali je elan 401 ako se ne varam nesto malo siri samim time i stabilniji...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju