E, ovako treba... > Plovila

Maestral 18

<< < (4/6) > >>

MILETA:
Da li mozete ostaviti kontakt telefon Atola i koliko Vas je otprilike kostala kobilica, cisto da znam da li mi se isplati ici u Beograd.
Pozdrav

Stevan:

--- Citat ---Hteo bih jos da pitam kako mogu da registrujem gumenjak ako mi za njega nenadju papire.Za mercury 10 ks 2t. koji cu da koristim na camcu imam papire i bio je upisan u plovidbenu dozvolu ;)
--- Kraj citata ---

Jesi li registrovao maestral?

ajveks:
Mileta kobilica u Atolu me je kostala 80 eur  eek izradjena je od materijala hipalon neoprena,imao sam i varijantu da kupim kobilicu od pvc materijala  sa kingovih gumenih camaca i ona izlazi negde oko 4000 din ali to je mnogo losije resenje neznam da li znas razliku izmedju hipalona i pvca jos kineskog.Ti nemoras u Atol da donosis camac oni imaju tacne dimenzije kobilice,camac jedino treba da donosis ako su ti dugmici za kobilicu pokidani.Atol Dejan 063/8737086
Camac sam registrovao,samo sto sam motor Mercury 10 ks od 36 kg zamenio Johnsonom 8 ks 27 kg koji je skoro 10 kg laksi  jh

Stevan:
Koliko te je kostala registracija ?

Stevan:
I ja sam danas dobio maestral 18 e sad isti problem kao i kod ostalih nema ploca i nema kobilicu  no125 ne daje mi se baš 80€ za atolovu kobilicu, da li može da se napravi od špera i ima li neko takav model da skinem meru i tačan oblik?Da li bi mogao da mu osvežim boju pošto je dugo visio naduvan u garaži i sav je musav a ne može da se opere trljao sam ga celo popodne i ništa.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju