E, ovako treba... > Plovila

Maestral 18

<< < (3/6) > >>

ajveks:
Hteo bih jos da pitam kako mogu da registrujem gumenjak ako mi za njega nenadju papire.Za mercury 10 ks 2t. koji cu da koristim na camcu imam papire i bio je upisan u plovidbenu dozvolu ;)

erceg86:
 Zdravo druze... Imam ja maestrala 18... Secaju me se forumasi jh,imao sam puno pitanja za njih. Hajde ako ti nije problem,za vikend cu ga izduvati i izvaditi mere lajsni sa strane?! Sto se tice kobilice mozes je napraviti od drveta ali dimenzije nemam,kod mene je gumena...    llll pa se javljam za vikend 25648

MILETA:
Da li se ploce okrecu sa falcovanim letvama na dole ka podu camca ili ka nebu? Da li bi neko magao da izmeri dimenzije kobilice ili bar slike posto nedostaje i na mom camcu pa bih hteo da je napravim?

Pozdrav,

Mezija:

--- Citat: MILETA  03, 06, 2012, 19:40:45 posle podne ---Da li se ploce okrecu sa falcovanim letvama na dole ka podu camca ili ka nebu? Da li bi neko magao da izmeri dimenzije kobilice ili bar slike posto nedostaje i na mom camcu pa bih hteo da je napravim?

Pozdrav,

--- Kraj citata ---

ploce se okrecu sa letvama na gore ,a letve za spajanje segmenata se postavljaju prema balonima dok su napola naduvani.

ajveks:
Camac sam kompletirao jh Napravio sam letvice a pnematsku kobilicu su mi napravikli ljudi iz Atola.Mogu reci da su totalno profesionalni  srazmerno svojim cenama  6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju