E, ovako treba... > Drveni čamci

Vilin Konjic

<< < (14/46) > >>

ladjaVlajko:
Ако могу и ја да упаднем ...

Мени се чини да ће на малим таласима овај прамац бити сасвим ок. Шта више, можда се чак покаже бољим од класичног "V" прамца. Мислим да је замисао оваквог прамца да разбија мале таласе и око корита ствара слој аеризоване воде (што би теоретски требало да смањи вискозно трење). Било како било, све ће бити у реду докле год прамац успева да разбија таласе ... на већим таласима, бојим се да је Ика у праву - има да ти диже прамац у небеса.

Уосталом још мало па ће и прве пробе па ће се видети.

Kapetan:

--- Citat: ladjaVlajko  22, 05, 2012, 15:06:18 posle podne ---Уосталом још мало па ће и прве пробе па ће се видети.

--- Kraj citata ---
zovemo duleta da ore azimutom pa cemo probamo na 10/20/40 km na sat... ja sam uvek raspolozen da testiramo ...
ako se ispostavi da ima problem na vecim talasima (moze da se desi ) nikakav problem da se to V jos malo nakalemi na gore i unapred...

po mom misljenju i onom sto sam video na youtube video prilozima svaki jon boat se malo propne i onda drzi neku visinu koja je sasvim dovoljna...

Kapetan:
a momak koji ga je napravio i ima ga kaze sledece:

Boat handles well, will slide some on fast, big turns but that's just the nature of the flat bottom. Rides pretty good in waves and is a very dry boat in most conditions. There is no perfect boat but this Dragonfly suits my needs very well.

Upraviljvost je dobra, malo proklizava pri vecim brzinama i velikim okretima ali to je ipak u priordi brodova sa ravnim dnom. Talase priliscno dobro "jase" a ujedno je i jako "suv" brod u vecini uslova. Ne postoji savrsen camac ali ovaj DragonFLy zadovoljava moje potrebe

http://www.glen-l.com/picboards/picboard17/pic972a.html

zoki novus:
Ma tebi je bitno da mozes da ga vozis ko tranvaj u oba   pravca posto imas problem sa manevrisanjem...
Samo prebacis motor ili cak i vozis sa dva (jedan napred a drugi pozadi) i milina... 25648

mossi:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju