Nautika opšta... > EKOLOGIJA
EKO POKRET STEDISA
zikica cvetkovic:
--- Citat: Kapetan 16, 12, 2012, 18:57:18 posle podne ---meni se generalno cini da je ovde u pitanju sprega zutih (opstina Palilula), kriminala (fakultet singidunum) i privatnih ambicija (Zikiza stetisa)... po meni mi moramo da se organizujemo i sprecimo ovaj atak na prirodu ... dal pritiskom na institucije i medije gde bismo taxativno raskrinkali spregu dal gerilski ...
g Zikice , da li biste bili ljubazni da nam dostavite na uvid dokumentaciju o projektima kao i iznose donacije javnih ustanova kao sto su grad, opstina i slicno ?
--- Kraj citata ---
kao što sam uputio duleta sve ima na sajtovima opštine palilula sekretarijata za zaštitu životne sredine i nsz.
a ja sam vas upravo i kontaktirao da razvijemo što širu diskusiju o adi huji za dobrobit iste a i uputio kako možete ako imate ideje da pomognete jer država želi da podrži iako nema mnogo sredstava. nema tu nikakvih sprega već samo rada ako se udružite u radu shvatićete da tu ima i lepih stvari.
zorter:
A sto bre, svi vi smarate sa ovom temom.
Zar nemate neki Beograd-ski forum pa tamo raspravite.
Sto nas ostale "oteraste" jer je vec muka citati vasa prepucavanja.
Ne moze vise da se otvori forum a da u SKORASNJIM PORUKAMA moze da se nadje neka tema zbog koje ovaj forum i postoji.
Svima vama je samo jedno zajednicko: ZANIMANJE - BEOGRADJANIN, pa sto se onda u skladu s tim i ne ponasate.
Kao sto vas ne zanimaju druga ostrva po Dunavu, Savi, Tisi....... tako i nas zabo..e za vase Paradajz ostrvo.
NE SMARAJTE VISE !!!!!!!!!!!
poljo:
Prvo ...Zorteru, nemoj da citas ako te ne interesuje sta se desava. Kad ti sutra neki stedisa bude naplacivao da dodjes na Savu u Sabcu onda ce da bude kasno.
Zikice , prosvjetitelju,idolu i mesijo .... nemas ti pojma kako zvuci kad ja govorim istinu u lice. Moze da budem Sancho al da jasem na magarcu poput tebe .
zikica cvetkovic:
--- Citat: Kapetan 16, 12, 2012, 18:57:18 posle podne ---meni se generalno cini da je ovde u pitanju sprega zutih (opstina Palilula), kriminala (fakultet singidunum) i privatnih ambicija (Zikiza stetisa)... po meni mi moramo da se organizujemo i sprecimo ovaj atak na prirodu ... dal pritiskom na institucije i medije gde bismo taxativno raskrinkali spregu dal gerilski ...
g Zikice , da li biste bili ljubazni da nam dostavite na uvid dokumentaciju o projektima kao i iznose donacije javnih ustanova kao sto su grad, opstina i slicno ?
--- Kraj citata ---
nemoj kapetane ekologija i bavljenje zaštitom prirode je samo po sebi plemenito i lepo. ja nisam član nijedne stranke da bi to bilo nešto što bi me favorizovalo. izvođenje projekata i radovi na njima su ono što me favorizuje. Gospođu Dražić sam našao preko interneta kad sam se edukovao oko biljaka i ona je kao naša komšinica bila oduševljena idejom zasada biljaka koje će da čiste Dunavac i dala mi je uputstva kako to da izvedem. I to je sve što je vezano za Singidunum iako nisam znao niti me to zanimalo za vlasničku strukturu istog. Sadnice sam uvezao iz Austrije preko firme Samiskantus koja je za sebe uvezla 20000 sadnica.
ako je ovo što radim i što sam radio atak na prirodu a ne suprotno od toga onda mi recite šta treba činiti po vašem mišljenju
poljo:
Opet bla,bla,bla truc . Daj ,covjece jedan konkretan odgovor na konkretno pitanje. Zar do sad nisi shvatio da nece proci suplja prica i zagovaranje .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju