Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO
zoki novus:
Samo vas gledam i pitam se dokle mozete?
Pa ffff je za vas Banja Vrujci!
Ovakvim pricama bi se smejala i deca u obdanistu . ([ izuzimam Duleta( ne uvek) i Espressa )]
Ako vec pravite bilo kakva poredjenja onda nemojte za primer uzimati Zeku i Tercu jer se to nemoze porediti ni po cemu sem po boji....
Evo mene iskreno zanima pravo poredjenje gliser-deplasmanac ali u cenovnom rangu 100 000e + (novo)
espresso:
--- Citat: zoki novus 02, 04, 2012, 15:24:04 posle podne ---Samo vas gledam i pitam se dokle mozete?
Pa ffff je za vas Banja Vrujci!
Ovakvim pricama bi se smejala i deca u obdanistu . ([ izuzimam Duleta( ne uvek) i Espressa )]
Ako vec pravite bilo kakva poredjenja onda nemojte za primer uzimati Zeku i Tercu jer se to nemoze porediti ni po cemu sem po boji....
Evo mene iskreno zanima pravo poredjenje gliser-deplasmanac ali u cenovnom rangu 100 000e + (novo)
--- Kraj citata ---
e ovo zahteva novu temu u kojoj bih mogao da napisem ponesto o poredjenju izmedju Campiona Allante 925 (gliser) i Delphia 1050 (deplasmanac)
poljo:
--- Citat: espresso 02, 04, 2012, 15:33:38 posle podne ---
e ovo zahteva novu temu u kojoj bih mogao da napisem ponesto o poredjenju izmedju Campiona Allante 925 (gliser) i Delphia 1050 (deplasmanac)
--- Kraj citata ---
Ako imas vremena stvarno bi bio zahvalan da izneses svoja iskustva .
Kapetan:
--- Citat: espresso 02, 04, 2012, 15:33:38 posle podne ---e ovo zahteva novu temu u kojoj bih mogao da napisem ponesto o poredjenju izmedju Campiona Allante 925 (gliser) i Delphia 1050 (deplasmanac)
--- Kraj citata ---
i mene zanima samo ako je Delphia u prenosti thumbup A mogao bi i poredjenje jedrilica i Delphia e sad po kom kriterijumu al po duzini ne znam .. ali sto vise se zanimam za jedrilice to sem kobilice nalazim na vise prednosti ...
poljo:
Ja imam brodicak i zato sto volim i zato sto je statusni simbol i zato sto je u inat .
HMMMMM sad kad bolje razmislim nisam ja djaba u ffff.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju