E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

PUŠENJE NA BRODU

<< < (12/13) > >>

Arsa:

--- Citat: Kapetan  02, 04, 2012, 16:36:31 posle podne ---nije to losa ideja  thumbup
ujedno u kupatilu su plocice, a ne tapete tako da ne mogu da se izgrebu  thumbup

nego da se vratimo na temu ... ovo sto espresso kaze za ugljenmonoksid... marketov deplasmanac, plovimo ispod maloh voda a vetar u krmu , za 10 minuta je pocela glava da me boli od udisanja dima koji se skoro nije ni osetio...

--- Kraj citata ---

Smirela je čudo!!!    sajkaca

Kapetan:

--- Citat: marke  02, 04, 2012, 19:51:18 posle podne ---Kapetane mislim da te je glavobolja uhvatila od neceg drugog jer kao sto znas nicim nisi bio ogradjen vec na otvorenom s nosem oko metar iznad oboda camca.
S druge strane nova cetvorotaktna Yamaha,  auspuh u vodi a vetar koji spominjes rasteruje i one tragove dima koji mozda uspeju da "preskoce" zrcalo visine oko trideset santimetara iznad vode.

--- Kraj citata ---

jebaga znas da sam ti oma rekao da je dim , a onda si mi strpao onu americku tabletu iz Iraka :)

tule:
Dobro, kako stoji stvar sa benzinskim isparenjem i kaljuznom pumpom u istom prostoru.
Pumpa je na jednosmernu struju, znaci sa cetkicama koje i te kako mogu da varnice.

Stvar je, mislim na smestaj benzina i isparenja kao i na plin, veoma ozbiljna i svaka greska
moze da ima fatalne posledice. To se dogadjalo i na regatama na Dunavu.

Darkobp:

--- Citat: tule  03, 04, 2012, 00:10:29 pre podne ---Dobro, kako stoji stvar sa benzinskim isparenjem i kaljuznom pumpom u istom prostoru.
Pumpa je na jednosmernu struju, znaci sa cetkicama koje i te kako mogu da varnice.

--- Kraj citata ---

Motor od kaljuzne pumpe je dobro vodozadihtovan(naravno ako je sve u redu) i ceo je spakovan i upakovan u neku gumu  i samo dole ima semering kroz koji izlazi samo osovina koja vrti taj mali impeler,pa ako nemoze voda da dodje do motora tesko da ce i benzinska isparenja   ok

marke:
Znam rece ti da je od dima i dao sam ti pilulu to je neki andol za glavobolju.
inace kad popusis jednu cigaretu udahnes mnogo ugljen dioksida.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju