E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

PUŠENJE NA BRODU

<< < (11/13) > >>

marke:
Kapetane mislim da te je glavobolja uhvatila od neceg drugog jer kao sto znas nicim nisi bio ogradjen vec na otvorenom s nosem oko metar iznad oboda camca.
S druge strane nova cetvorotaktna Yamaha,  auspuh u vodi a vetar koji spominjes rasteruje i one tragove dima koji mozda uspeju da "preskoce" zrcalo visine oko trideset santimetara iznad vode.
Mozda si hipersenzitivan ali tesko da je koncentracija napolju na vetru tolika da je to uzrok glavobolje...
Ti si jedini ikad osetio dim iz Yamahe na mom camcu od 2002 i nikog cak ni u kabini nije zabolela glava.

marke:
Ti bi u Trabantu ili Wartburgu rikn'o. 4588

srsa:
Код мене обично кажу: " и зуб боли кад је шупаљ".  ha  ha  ha  hahaha  hahaha  hahaha  stri  stri  stri

Наравно без увреде.  oops  ffff

deda:
Ma znate da on mora da ima "slucaj" u svakoj temi!!! stri

Nesto sto se samo njemu desilo!! ha

marke:
Ja sam osetio gasove samo kad sam zimi ukljucio motor "da ga provrtim" a nisam digao perdu koja je zategnuta preko njega ali od tada uvek prvo dignem perdu pa startujem makinu.
Inace ugljen monoksid i u smrtonosnoj koncentraciji nema miris, sreca je sto uvek u sagorevanju ima drugih smrdljivih gasova da opomenu.
Opasan je plin jer gori skoro bez dima i mirisa a ugljen monoksida ima kao i pri svakom gorenju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju