E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

PUŠENJE NA BRODU

<< < (5/13) > >>

Kapetan:

--- Citat: poljo  31, 03, 2012, 19:59:54 posle podne ---Na mojoj ladji moze da pusi ko hoce .  ha

--- Kraj citata ---

podrzao bih poljin stav i dodao i KOME HOCE ! ipak sam ja za demokratiju !

zoki novus:
Mislite da ce duvanski dim da steti travi u dvoristu?

srsa:

--- Citat: zoki novus  31, 03, 2012, 21:14:32 posle podne ---Mislite da ce duvanski dim da steti travi u dvoristu?

--- Kraj citata ---

Јок море, него пикавци у трави. Онако вода однесе, а овде Лаза мора да скупља.  ha  ha  ha

Labud 1258:

--- Citat: Kapetan  31, 03, 2012, 15:21:17 posle podne ---vidi arso ... kada zoves nekoga prvo i osnovno sto moras da uradis jeste da ga upozoris da se kod tebe na ladji ne pusi ...  i to mu nemoj reci u momentu kada zagazi na ladju vec u momentu kada ga zoves...

ako hoces da napakostis coveku onda mu zabrani da pusi tek kada se masi za cigare a ti 3 km od marine... nikad ti to nece oprostiti , a ako bas oces da ga maltretiras reci da ne moze da pusi ni na krmi ...

sto se mene tice jednu zabranu pusenja mogu da zamislim u kabini kada ima vise ljudi ... sve ostalo je izd*kavanje nad posadom...

apsolutno moze da se pusi na krmi pa i ako je tenda spustena , ili na pramcu ...

inace u srbiji vazi prica da je nesigurno pusiti na pumpi , sto je NARAVNO idiotizam ... na pumpi je zabranjeno prisustvo OTVORENOM PLAMENU a ne cigarama, zato i postoji upaljac u kolima koji pali cigare na zar... ko neveruje neka pokusa sa cigarom da upali benzin ...

--- Kraj citata ---

Kapetane pogrešno informišeš ljude, na pumpama je STROGO ZABRANJENO pušenje, druga je stvar što što se kupcima ne može narediti. Još nešto, nemojte slučajno ali ni slučajno da podcenjujete vatru ili opasnost od požara. Ovi što se igraju sa benzinom i vatrom su dokaz da čovek može da živi i bez mozga  roll4

Kapetan:

--- Citat: Labud 1258  31, 03, 2012, 22:30:32 posle podne ---Kapetane pogrešno informišeš ljude, na pumpama je STROGO ZABRANJENO pušenje, druga je stvar što što se kupcima ne može narediti. Još nešto, nemojte slučajno ali ni slučajno da podcenjujete vatru ili opasnost od požara. Ovi što se igraju sa benzinom i vatrom su dokaz da čovek može da živi i bez mozga  roll4

--- Kraj citata ---

ako mozes da mi kazes iz kog razloga je zabranjeno pusenje ? naravno pristup OTVORENOM PLAMENU je zabranjen ali ako palis cigare sa upaljacem iz kola sasvim je ok da pusis, naravno zabranili su svaki oblik pusenja, slazem se ... ni jedno od goriva koje se prodau na pumpi ne mozes upaliti sa cigaretom pa ma koliko da se trudis....

ovo je najnoviji znak , ranije je bio covek koji pali cigaru i onda su svi skapirali da cigare pale benzin ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju