E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

PUŠENJE NA BRODU

<< < (4/13) > >>

Kapetan:

--- Citat: LSI  31, 03, 2012, 18:08:39 posle podne ---Vi kako hoćete ali na mojoj ladji neće biti pušenja.
Nikad se ne zna kad hoće, a kad neće i zašto neće i zašto hoće...

--- Kraj citata ---

znaci nece biti ni mobilnih telefona, ni sporetica, ni plinskih boca... a sta ako ALMG3 privuce grom ?
daj LSI ako izlazis na vodu onda izlazis da se opustis a ne da se brines o pusenju ili GM hrani...

deda:
Znaci , kada vidimo Lazu na vodi da ne prilazimo previse blizu!!Ce ga kontaminiramo sa nikotinskim isparenjima!!

Sve ja razumem ali na otvorenom svaka zabrana pusenja vise izgleda kao hir.E sad , ukoliko Laza ima zdravstvene probleme zbog pusenja onda je zabrana opravdana!  Donekle!! lol

LSI:
E, sve vas treba banovati, a prvo Kapetana i Dedu.

Čovek postavio jedno lepo, ekološko, medicinski opravdano i pre svega bezbednosno pitanje, a vi okrenuli sve na to da sam ja najveći problem na ovom svetu.
Jao, Srbijo, dokle ovako?

Kapetan:

--- Citat: LSI  31, 03, 2012, 19:45:17 posle podne ---Čovek postavio jedno lepo, ekološko, medicinski opravdano i pre svega bezbednosno pitanje,

--- Kraj citata ---

bezbedonosno nije dokazali smo , medicinsko naravno da nije posto je na otvorenom, ekolosko pod znakom pitanja... i sta ?

nista ... po meni cisto teranje inata pusacima... ja na ladje na kojima se ne pusi ne zalazim ... a ako me neko sa bezdimnom ladjom zove da sednem kod njega i popijem kafu neka prvo na auspuh koji zagadjuje milion puta vise stavi preciscavac izduvnih gasova...

ako ne verujete ja cu pusiti 5 minuta a vi nepusaci disite na taj auspuh da vidimo ko ce duze da izdrzi ...

poljo:
Na mojoj ladji moze da pusi ko hoce .  ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju