E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Pravljenje duseka za brod, splav...

<< < (3/3)

broker975fx:
Probaj sa ovima recimo http://www.381info.com/novi-pazar/duseci-jastuci/proizvodnja-dusekajastuka-i-prostirki-dormilux-doo
ima ih dosta koji to sada rade kao i sunđere

zankiki:
Meni je čovek napravio dva manja dušeka za brod, koji kad se spoje daju jedan redovne veličine.
Njegov materijal (izabrao sam tvrdoću sunđera koja mi odgovara), njegov štof, njegovi rajfešlusi... Sve ukupno izašlo negde oko 6000,00

Ne vredi se zezati i raditi sam, nema šanse tako dobro da ispadne!

joja:
Kod Grmeca imas fabriku sundjera. Ja sam pravio sledecu kombinaciju koja meni odlicno radi, tj super je udobno i  dugo se vec nije deformisala ( a koristi se cesto 6589 ) Kombinacija 10 cm normalan sundjer i odozgo 3 cm memo sundjer ( po meni samo dosta gusci ) kad stavis jedan na drugi nece da se pomeraju. Iskrojis na meru. Sasijes na meru pamucnu navlaku  sa rajfeslusima koju ces svremena na breme skidati i prati.. i nije za spoljnu upotrebu 114 Ako ti treba iz komada ( sa strane nasijes cicak traku po spojevima) Ipak gledaj da spojevi nisu na mestima najveceg naleganja..spoj ces uvek osecati kod spavanja m4

bakyy:
Tu iza Grmeca,( ustvari tacni nasuprot ulaza u kineski trzni centar) rade sve po zelji, seku i lepe viseslojne kombinacije,zaobljene ivice, sve moze po zelji 6589

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju