E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
Pravljenje duseka za brod, splav...
Kapetan:
Zanime me da li neko ima iskustva sa lezajevima koji se nalaze na brodovima i Splavovima..
Naime posto cu morati sam da pravim jer nema teoretske sanse da nadjem, u dimenzijama koje mi trebaju, kupovni , da li neko zna mozda od cega je najbolje praviti ???
Moja ideja je sundjer 12 cm pa opsicvanje skajem ili eko kozom ... ono sto me brine je kombinacija sundjer-voda
espresso:
kod mene na starom camcu je neki materijal nalik sundjeru, samo u strukturi mnogo kompaktniji. sve je presvuceno nekom vrstom koze koja moze da se pere i kvasi.
Ljuba:
Ja sam u Metrou prošle godine kupio dušek na naduvavanje, za jednu osobu. Kvalitet je stvarno dobar, dole je impregniran a odozgo nešto kao gruba čoja. Koštao je nešto oko 800rsd a pumpa (ima unutra akumulator i puni se na 220v) 900rsd.
Spavanje je zaista max. udobno, fora je u tome da se napumpa na 2/3 kapaciteta i onda se spava kao na oblaku.
Bilo je više dimenzija a ja uzeh ovaj jer može u čamac a može i pod šator.
Drivee:
A postoje i firme koje rade duseke po meri. Tj skoro svaka radi po meri. Cena zavisi od utrosenog materijala. Znaci ukoliko je normaln dusek 1600x2005 10000 dinara, taj po meri malo manji ce izaci jeftinije. Cenu sam uzeo samo za primer da nebude zabune.
Moje misljenje je da nista ne moze da zameni dobar dusek. Ni vazduh ni voda..nista.
zankiki:
Ja sam skoro pravio 2 komada po meri, otišao kod tapetara, izabrao materijal, on premerio i završio sve ostalo.
Ako je bitno da to i lepo izgleda, prepusti nekom kome je to posao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju