Ribolov > Tehnike ribolova

Elektro ribolov

<< < (3/4) > >>

srsa:
Та "анестезија" рибе пивом и није тако лоша, мада са вином је још боље, а може и шприцером.  Да видиш како се после вина - шприцера риба лепо смири............................у стомаку.  ffff  ffff  ffff

mossi:
Stufy, ja sam čuo raznih priča o tim aparatima, ali ubedjen sam da nije svaki aparat isti kao ni cena mu.
Taj aparat za institute je verovatno podešen da lako omami ribu, a ovi koji se nabavljaju na crno ....  4587 56568

Znam za priču o osomovima:
Kupio gazda 1000kg somova uhvaćenih strujom, a oni sterilni.  roll4
Tako da diskutabilno je koliko su oni koji pobegnu korisni u prirodi.

Ali ipak mislim da nije svejedno koji je aparat u pitanju.
A ribikradicama je bitan samo cilj: novac od prodate ribe.  taz taz taz

Stufy:
Ne znam sta konkretno koriste ribokradice, cuo sam za razne varijante od struje do plina, tako da mogu reci samo za ove aparate sto se koriste u naucne svrhe. Njih ceo svet koristi pa ne verujem da oni sterilisu ribu posto znam da ih koriste i u uzgajalistima za poribljavanje maticnom ribom na zapadu, a to onda bas ne bi imalo smisla kada bi ostajale ribe sterilne.

mossi:
Ja samo ne želim da lovokradice počnu da promovišu svoj alat kao "plemenit".
Jer kupuju najjeftinije i po potrebi ga bacaju u vodu.

elektricar:
danas sme zvao covek koji ima ribnjak sa pastrmkom i trazi od mene takav aparat da mu nabavim , kao navodno njemu bi sluzio za da bi izlovio karase koji su mu se namnozili a da selektivno tim aparatom ne ubija pastrmku  cudno kao da razlicita struja ubija karasa a druga struja ubija pastrmku a nemoze karasa i obrnuto  sha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju