Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav iz Zemuna
HOGAR:
E sad,kad bi covek imo podmornicu,pa da kaci pesheve na Dedine udice lol lol ha ha
Stufy:
@ njegos68 114 hvala
@ Arsa Hvala Arso na dobrodoslici, lepim zeljama i komplimentu. Znam da ne moram svima da odgovorim ali to radim iz nekih licnih razloga. Forumi koji zaista funkcionisu su bastiljon besplatne grupne pomoci potpunom neznancu i najmanje sto mogu je da se zahvalim na dobrodoslici nekome ko je voljan da mi pomogne bez ikakve naknade i da utrosi vreme na mene. A i posto moderisem (u zadnje vreme neredovno oops) jedan forum druge tematike znam koliko ljudima znaci da ne odgovaraju u prazno i da forumi opstaju ako postoji dvosmerni protok informacije. Elem, prihvaticu savet i bicu oprezan kada ove godine budem isao na Beljaricu. 114
@ Hogar Uh , pa ja mislim ba bi to podlegalo krivicnom zakoniku, ili Dusanovom...
Nego da li moze pojasnjenje za F odeljenje? Forum odeljenje? Ili nesto drugo?
Kapetan:
--- Citat: Stufy 23, 03, 2012, 08:16:33 pre podne ---Nego da li moze pojasnjenje za F odeljenje? Forum odeljenje? Ili nesto drugo?
--- Kraj citata ---
stuffy dobro dosao thumbup
a F odeljenje je tabu tema, na svim domacim forumima, visoko virulentna grupa sa strukturom slicnom Atilinom hordama sajkaca jedina modernizacija u zadjih par milenijuma je sto sada imaju predsednika, ranije Harambasu, pre toga Kana... inace lepo je vreme pa se jos uvek ne oglasavaju oops
sto se dede tice on je pored ike, janeze, LSI-a i jos par njih u vecu djedova Bogumila , to vece staraca je pre par eona ucrtavalo rutu Dunava i krivi su za isusivanje panonskog mora posto im je Eskulap rekao da se manu morske i predju na recnu ribu ...
LSI:
--- Citat: Kapetan 23, 03, 2012, 09:31:38 pre podne ---
--- Citat: Stufy 23, 03, 2012, 08:16:33 pre podne ---Nego da li moze pojasnjenje za F odeljenje? Forum odeljenje? Ili nesto drugo?
--- Kraj citata ---
stuffy dobro dosao thumbup
a F odeljenje je tabu tema, na svim domacim forumima, visoko virulentna grupa sa strukturom slicnom Atilinom hordama sajkaca jedina modernizacija u zadjih par milenijuma je sto sada imaju predsednika, ranije Harambasu, pre toga Kana... inace lepo je vreme pa se jos uvek ne oglasavaju oops
sto se dede tice on je pored ike, janeze, LSI-a i jos par njih u vecu djedova Bogumila , to vece staraca je pre par eona ucrtavalo rutu Dunava i krivi su za isusivanje panonskog mora posto im je Eskulap rekao da se manu morske i predju na recnu ribu ...
--- Kraj citata ---
Savet geruzije poznat je i u drugim zajednicama. Uvažavan i cenjen (još nisam utvrdio da li je to bila i plaćena funkcija ali "iskopaće to Bili").
Što se tiče moje lične odgovornosti, molim da mi se kao olakšavajuća okolnost uzme moje zalaganje az globalno otopljavanje i topljenje lednika kako bi Srbija ponovo dobila izlaz na more.
Stufy:
@ Kapetan Hvala na dobrodoslici i na pojasnjenju i zahvalan sam na razbijanju tabua, i ovako slikovitom odgovoru thumbup thumbup thumbup Sada shvatam da se na ovom forumu ne diskutuje o rekama vec da se ovde (u Vecu) odlucije njihova neposredna buducnost, ruta, riblji fond, sudbina uopste...
@ LSI Ima nas par na fakultetu koje zanima bas marinska biologija pa ako biste bili ljubazni da sredite taj izlaz na more pre kraja ovog semestra (kraj maja) bili bismo Vam izuzetno zahvalni 6589
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju