Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav iz Zemuna
Stufy:
Pozdrav svima,
zovem se Stefan, i zivim u Zemunu. Od camaca trenutno imam Maestral 9s, Metzeler sa mekim dnom 3m i Titelov gliser Lux, takodje sam u fazi izgradnje metalnog camca bez svanca pozadi, najvise zbog toga sto na vodu idem sa psom (veliki snaucer Bak) jer malo je nezgodno dizati njegovih 40kg pa preko palube u gliser :) . Od vanbrodskih motora Tomos 4, Chrysler 20, Chrysler 45. Inace student cetvrte godine Bioloskog fakulteta, sekretar NK Liman iz Zemuna, internacionalni rafting sudija, sportski ribolovac, rekreativni ronilac, sve u svemu zaljubljenik u vodu. Ovo je drugi forum ovog tipa na koji sam se uclanio, pogotovu zato sto bih zeleo da cujem sugestije u vezi izgradnje camca jer zelim to da odradim bas kako treba. Pre registracije sam iscitao dosta ovaj i druge forume ali je ostalo jos par sitnijih pitanja na koje nemam odgovor. Da li je u redu da to pitam ovde ili da ozivim neku stariju temu?
Stefan
25648
poljo:
Dobro ti nama dosao . Sa tom skolom koju zavrsavas prije da ces ti nama da dajes savjete .
Stufy:
Pozdrav Poljo,
Hvala na dobrodoslici. Skola je dobra i da ponovo upisujem sve bih isto radio, mada je za posao posle diskutabilno, a i na zalost ne uce nas kako da pravvimo metalne camce pa ce mi saveti itekako trebati m4
HOGAR:
Dobro dosao, 114 ,posto si Dedin komsija,sledeci zaron spijuniranje Dedinih fazona pod vodom,i kako on,kad god i bilo gde,nafata sarana i kad mu vreme nije,srecom jos nije usao u Savu lol lol lol kgk
Stufy:
Pozdrav Hogar i havla na dobrodoslici,
Dedu ne poznajem a ako ga upoznam rado bih pokupio koji fazon od njega. Ja do sada nisam isao namenski na sarana, najvise mi lezi varalica ali volim i plovak i dubinku. Hteo sam ove godine da se okusam na sarana kod drugog ostrva, preko puta Govedjeg broda, taj deo znaju i kao "Vojna basta", "prvi i drugi spic", "ostrva pre Balatona", "PKB ostrva", " ostrva Beljarica". Zemunci ih obicno zovu prvo i drugo ostrvo. Ne znam da li Deda peca tamo? Mada dosta ljudi lovi srana sa veza...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju